08 / 05 / 2024

Said İsmail Sadat

Said İsmail Sadat

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Beykop A Sitesi'nde kuruldu!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Said Turizm ve İnşaat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Abasov tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'ya Bediüzzaman Said Nursi Müzesi kuruluyor!

Şanlıurfa'daki Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da 1960 yılında vefat eden Üstad Bediüzzaman Said Nursi adına müze kuracak. Müze için planlanan metruk binanın kiralama işlemini gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi, restorasyon işlemleri için düğmeye basacak.

Rujdi Said Kadir'e 180 yıl hapis cezası!

İbrahim Tatlıses'in 5 yıl önce Kuzey Irak'ta inşaat alanında ortaklık yaptığı Rujdi Said Kadir, dolandırıcılık suçundan 180 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Fatma Güldemet Sarı, Seyit Sadat Mansoor Naderi ile görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Afganistan Kentsel Gelişme Bakanı Seyit Sadat Mansoor Naderi’yi makamında ağırladı. Sarı, "Kültürel anlamda, siyasi anlamda, ekonomik anlamda birbirimize çok bağlı iki ülkeyiz." dedi.

Said Nursi'nin köyü inanç turizmine kazandırılıyor!

Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan'a bağlı Nurs köyünün inanç turizmine kazandırılması için çalışmalar başladı. Kaymakam İnci, Nurs köyüne gelenlerin, bölgenin doğal, otantik ortamında rahatça ziyaretlerini gerçekleştireceğini söyledi.

1996 yılında Sadrazam Said Paşa Konağı kültür merkezi olarak kullanılacakmış!

1996 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği, Teşvikiye semtindeki tarihi Sadrazam Said Paşa Konağı'nda, ''İHKİB Kültür Merkezi'' adında bir kültür merkezi kuracaklarmış.

Said Haifawi 15 yeni anaokulu açacak!

TÜRKİYE’nin ilk özel hastane yatırımcılarından Said Haifawi’nin, 4 yıl önce dil kursuna ortak olarak başlayan ‘eğitim sektörüne yönelik yatırımları’ ile 43 anaokulu ve 3 ilköğretim okulu açıldı.

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Beykop A Sitesi'nde kuruldu!

Dağkapı Meydanı'na Şeyh Said ismi verildi!

Dağkapı Meydanına Şeyh Said ismi verildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Dağkapı Meydanı'nın isminin "Şeyh Said Meydanı" olarak değiştirilmesine yönelik aldığı kararı kentteki stk temsilcileri ve vatandaşlar olumlu buldu.

Said Nursi'nin doğduğu köyü artık profesyonel rehberler tanıtacak!

Her yıl binlerce turisti ağırlayan Büdiüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan ilçesine bağlı Nurs köyünü, artık profesyonel rehberler tanıtacak. Rehber adaylarına diksiyon ve iletişim becerileri eğitimleri veriliyor...

Said Nursi'nin adı doğup büyüdüğü Bitlis'in Hizan ilçesindeki ana caddeye verildi!

İlçe Kaymakamı Sedat İnci' nin girişimleri ve belediye meclisinin aldığı kararla daha önce Tatvan Caddesi olan ana caddenin ismi, Bediüzzaman Said Nursi Caddesi olarak değişti...

Said İsmail Sadat Haberi

Said İsmail Sadat

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından kuruldu!


Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muameleler şunlardır. 1-İNŞAAT; a. Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat işleri her türlü bina, yol, köprü, liman, hava limanı, inşaat işleri ve benzeri inşaat ve onarım işleri yapmak. İnşaat taahhüt işleri ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri, yapı malzemeleri, ahşap mobilya ve dekorasyon malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri, madeni yapı malzemeleri alımı yurtiçi satışı, ithalat ihracat ve pazarlama işleri yapmak. b. Hazır emlak alıp satmak ve komisyonculuğunu yapmak, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü ihalelere girmek. c. İnşaat ve taahhüt işleri, kentsel dönüşüm projeleri,...