02 / 05 / 2024

Saim Yımaz

Saim Yımaz

TSKB çalışanlarından Saim Yımaz'ın babası Aziz Yılmaz vefat etti. Cenazesi 16 Eylül 2014 tarihinde Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Topkapı Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat! Bu fiyatlar kaçmaz! Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Yenimahalle...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde yer alan 389 farklı arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Ankara'da arazi almak isteyenlere büyük fırsat...

Uzman İslam Memiş'ten altın piyasasında büyük yükseliş uyarısı! Ekim ayı fırsatı kaçmaz!

İslam Memiş, yatırımcılara çarpıcı bir uyarıda bulundu. Gram altının değerindeki beklenen yükselişle ilgili önemli tahminlerde bulunan Memiş, yatırımcıları bu fırsatı kaçırmamaları konusunda uyardı.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.

Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 10'a varan indirim! Teknolojik aksesuarlarda bu fırsat kaçmaz! 

Mcdodo, her yıl Babalar Günü'nden önce yaşanan “Ne hediye alsam?” derdine bir sona erdiriyor. Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 10'a varan indirim sunuluyor. İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Faturası yüksek gelenleri bayram ettirecek haber! 1500 TL daha az ödeyeceksiniz! Bu fırsat kaçmaz

Akbank'tan Faturası Yüksek gelen vatandaşlar için bir kampanya başlattı. Muntazam olarak faturalarını ödeyenler için çıkarılmış kampanya belirli bir zaman içinde devam edecektir.  detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Son dakika.. 3 bankadan büyük hamle! Bu fırsat kaçmaz! 25 bin TL nakit verecekler

Kamu bankalarından emeklilerin yüzünü güldürecek için yeni bir ilan yapıldı ve başvuru ekranları bugünden itibaren aktif hale getirildi. Yapılan düzenlemeler yönünde, devlet bankalarının başlattığı kampanyaya başvuran emeklilere hemen 25.000 TL peşin ödeme yapılacak.

Yüksek kaliteli kameraya sahip İPhone 11 Carrefour'da indirimde! Bu kampanya kaçmaz 

Carrefour, suya ve toza dayanıklı bir tasarıma sahip İPhone 11 için Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 15 oranında kampanya yapıyor. 19.999,00 TL'den 16.999,00 TL'ye düşen fiyatıyla Amiral gemisi İPhone 11'in detayları haberimizde

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bir kampanya yayınladı. İşCep müşteri olmak istiyorum özelliği kullanılarak banka üzerine müşteri kaydı yaptıranları bir yıl boyunca BluTV üyeliği ücretsiz verilecek. İşte tüm detaylar…

4 yıl garantili Arzum Olivya Seramik Tabanlı Ütü indirimde! Bu indirim kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler, Arzum AR684 Olivya 2400W Seramik Tabanlı Ütü hepsi burada internet sitesinde yüzde 27 indirimle satışta. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar?

10 yıl motor garantili Bosch 9 Kg Çamaşır Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler, Bosch WGA142X1TR C Enerji 9 Kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 12 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün bu sitede ne kadara satılıyor? 

Saim Yımaz Haberi

Saim Yımaz

TSKB çalışanlarından Saim Yımaz'ın babası Aziz Yılmaz vefat etti. Merhumun cenazesi 16 Eylül 2014 tarihinde Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Topkapı Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Yılmaz'ın ölümü üzerine TSKB başsağlığı metni yayınladı. 


TSKB başsağlığı; 


Bankamız çalışanlarından Sayın Saim Yılmaz'ın kıymetli babası Aziz Yılmaz'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Merhumun cenazesi 16 Eylül 2014 tarihinde Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Topkapı Kozlu Mezarlığı'nda toprağa...