06 / 05 / 2024

Sakarya 4. İsale Hattı ne durumda

Sakarya 4. İsale Hattı ne durumda

Başkan Toçoğlu, “4. İsale Hattı için açtığımız 480 metrelik tünelde çelik boru montajı başladı. İnşallah isale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek hattımızı kısa süre içerisinde devreye alacağız” dedi.

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Etkinliği'nde önemli açıklamalar yapan  Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Sakarya'da 7 bin konutun dönüşüm beklediğini söyledi.

Sakarya'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 adet arsa satılıyor!  İhalesi 30 Ekim'de!

Sakarya Kocaali Belediyesi, Sakarya ili, Kocaali ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Sakarya Kocaali'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Sakarya'da 2023'ün ilk yarısında üretilen her 5 araçtan 4 tanesi dünya yollarında!

Sakarya'da 2023 yılının ilk yarısında üretilmiş olan 129 bin 416 aracın yüzde 81,1'ine denk gelen 105 bin 21 tanesi yurt dışına gönderildi.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Toyota'nın en çok satılan modeli Corolla'nın fiyatlarına inanamayacaksınız! Toyota Corolla fiyat listesi 4 Haziran 2022!

Toyota'nın sedan versiyonunu Sakarya'da üreterek dünyaya ihraç ettiği Corolla fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Toyota Corolla fiyatları ne kadar? İşte Toyota Corolla fiyat listesi 4 Haziran 2022...

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! 4 kişi tutuklandı!

Sakarya'da farklı bungalov evlerin fotoğraflarıyla sosyal medya hesaplarından sahte satış gerçekleştirerek, 5 milyon TL haksız kazanç elde ettikleri bildirilen toplam 4 şüpheli tutuklandı.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 16 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde 4.199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 720 metrekarelik açık depolama alanını 1 seneliğine 16 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO 2 ildeki 4 gayrimenkulün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir ve Sakarya'da bulunan 4 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sakarya'da sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı...

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Adapazarı'nda 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Ozanlar Mahallesi, 4053 ada 1 ve 2 parsellerde ile 4051 ada 3 ve 4 parsellerde yer alan arsayı 7 milyon 759 bin 424 TL'ye satıyor...

Sakarya 4. İsale Hattı ne durumda Haberi

Sakarya 4. İsale Hattı ne durumda


Başkan Toçoğlu, “4. İsale Hattı için açtığımız 480 metrelik tünelde çelik boru montajı başladı. İnşallah isale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek hattımızı kısa süre içerisinde devreye alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çelik borularla inşa edilen 4. İsale Hattı çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Toçoğlu, “Şehrimizin ana iletin hatlarında uzun vadede sorun yaşanmaması için hazırladığımız projede sona geldik. Göl Tesisleri’nden Hızırilyas Su Yönetim Merkezine içmesuyu ulaştıracak 11 kilometrelik hattın 10, 5 kilometresi tamamlandı. Ekiplerimiz kalan hat montajını da süratle sürdürüyor” diye konuştu.


İsale kaynaklı kesintilere son

4. İsale Hattı için açılan tünelde çelik boruların montaj çalışmalarının başladığını da açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Çelik hattımızda herhangi bir iletim sorununun yaşanmaması için farklı bir güzergahta inşa çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda açtığımız...