07 / 05 / 2024

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu hattı inşa çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı Haberi

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı

Akyazı’da altyapı yatırımlarının devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallemizde 53 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Proje tamamlanmak üzere. Şimdi de bölgenin içmesuyunu garanti altına alacağımız yeni projemizde çalışmaları başlattık. Ekiplerimiz çeşitli bölgelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Projemizin tamamlanması ile Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu konusunda bir sorun yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

Proje ile ilgili bilgiler veren Toçoğlu, “Proje kapsamında Akyazı’ya 10 milyonluk yatırımla 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve 500 metreküplük içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Projemiz Akyazı’nın gelecek nüfus projeksiyonuna göre hazırlandı. Bölgede inşa ettiğimiz içmesuyu hattımız yapımı devam eden Ballıkaya Barajı ile entegre olacak. Yaklaşık 10 Milyonluk yatırımla Akyazı’nın içmesuyunu garanti altına almış olacağız. Akyazılı hemşerilerimizin çeşmelerinden uzun yıllar daha kaliteli ve temiz su akacak” diye konuştu.



Hürriyet




Bu haber Yeni...