28 / 04 / 2024

sakarya altyapı projeleri

sakarya altyapı projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (SASKİ) İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Zeki Toçoğlu: 2016 proje yılı olacak!

Geride kalan yıl ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya’nın gelişimine değer katan birçok projenin hayata geçirildiği bereketli bir yılı geride bıraktık. " dedi.

Sakarya Kocaali'nin altyapısı yenileniyor!

Kocaali bölgesinde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor" dedi

Sakarya Karaaptiler'in altyapı ihalesi yapıldı!

Arifiye Karaaptiler Mahallesi Kanalizasyon Kollektör ve Şebeke İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlüğü binasından gerçekleştirildi, ihaleye 13 firma teklif sundu...

Sakarya Kocaali’nin altyapı sorunu çözülüyor!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş; "120 kilometrelik kanalizasyon hattının yaklaşık 90 kilometresinin imalatı tamamlandı. Kısa süre içerisinde de atıksu arıtma tesisinin yapımın başlıyoruz." dedi

Sakarya'ya 270 Milyon TL’lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu yaptığı açıklamada “Meclis üyelerimizin oy birliği ile aldıkları kararla güçlü altyapı, bol ve temiz içmesuyu için dev adımlarımız devam edecek" dedi

Sakarya Geyve'ye 4 Milyon TL’lik içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve ilçesinde içmesuyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yaptığı açıklamada “Geyve ilçemizi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz" dedi

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

İnşaat ve altyapı projeleri jeneratör talebini artırıyor!

Günümüz koşullarında enerjimizin kesintiye uğramasına hiçbirimizin tahammülü yok… Hele de sağlık, finans, telekomünikasyon, gıda gibi sektörlerde enerjinin sürekliliği daha da önemli hale geliyor.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı yakında hazır!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, projelerle ilgili bilgi verdi. Keleş, Yeni Sakarya Stadyumu'nda yapılan altyapı çalışmalarını anlattı.

sakarya altyapı projeleri Haberi

sakarya altyapı projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (SASKİ) İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’nin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projede çalışmaların başladığını açıkladı.


SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, “Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Karasu ve Kocaali ilçelerimizi kapsayan 450 kilometrelik içmesuyu projemizin ilk kaynağını gerçekleştirmiştik. Bölgeye 45 milyonluk yatırım yaparak iki ilçenin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak projede çalışmalara başladık. Kısa süre içerisinde bölgeye 21 kilometrelik içmesuyu hattı döşedik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun. Kurum olarak Sakarya genelinde devam eden projelerimizin toplam bedeli 500 milyon lirayı aşmış durumda. Proje kapsamında bölgeye 450 kilometre hat ve 3 içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Karasu ve Kocaali’nin altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz. 45 milyonluk proje ile Karasu ve Kocaali’nin içmesuyunda...