04 / 05 / 2024

Sakarya bin yataklı hastane

Sakarya bin yataklı hastane

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.

İstanbul'daki mega projelere 127 milyar TL'lik yatırım!

Mega kent İstanbul'da 127 milyar TL'lik yatırımla pek çok mega projeye imza atılıyor. 24 bine yakın TOKİ konutunun yapımı devam ederken 8 bin yataklı yurt binaları ile Bezmialem, Hasdal ve Cerrahpaşa hastanelerinde de sona geliniyor. İşte o projeler...

Sakarya'da 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat!

Kocaali Belediyesi, Sakarya Kocaali'de yer alan 6 adet arsayı 46 bin 688 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi... 

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Etkinliği'nde önemli açıklamalar yapan  Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Sakarya'da 7 bin konutun dönüşüm beklediğini söyledi.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Turizm vites büyüttü!  Bu  yıl tam 65 bin yataklı 148 otel açılacak!

Türkiye genelinde 41 ildeki yatırımların büyük kısmı Marmara Bölgesi’nde sürdürülüyor. İstanbul’da hizmete girecek 30 otelden 21’i beş yıldızlı olacak

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) ihalesinde sonuçlar belli oldu.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da 34 bin 199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 600 metrekare depolama alanı "TKG Adapazarı Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş."e 11 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 16 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde 4.199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 720 metrekarelik açık depolama alanını 1 seneliğine 16 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO'nun Sakarya'daki deposu 128 bin TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da arsa üzerinde bulunan 5.601 metrekarelik açık depolama alanı 1 seneliğine 128 bin TL'ye kiraya verildi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Sakarya'daki bin yataklı hastanenin inşaatı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da inşa edilmesi planlanan bin yataklı hastanenin inşaat ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin bazı bölümleri tamamlandı!

Sancaktepe'de inşa edilen bin yataklı sahra hastanesinde inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İnşaatın 21. gününde hastanenin bazı bölümlerinin tamamlandığı görüntülendi...

Sakarya bin yataklı hastane Haberi

Sakarya bin yataklı hastane

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hafta sonu Karasu ilçesinde yapılan temel atma töreninin Sakarya için çok önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sakarya'yı Türkiye'nin savunma sanayinde merkez, hatta üs haline getireceğini söyleyen Yavuz, Tank Palet Fabrikası'nın işletme hakkının devredilmesine yönelik eleştirilere cevap verdi. Yavuz, "Kamuoyunda kapatılıyor, özelleştiriliyor, işçileri mağdur ediliyor" diye konuştu.

Sakarya'da 17 belediyenin bulunduğunu, bunlardan Taraklı ilçesinde Cumhur İttifakı kapsamında destekleyeceklerini söyleyen Yılmaz, "Bu çok fazla da denebilir. AK Parti her seferinde bu değişimi iyi yönetti. Değişim talebinin dışında kalmadı. Değişim talebinin arkasından da gitmedi. Değişim talebinin içinde oldu, onu yönetti. Bu sefer de bu değişim talebini en güzel şekilde yönetiyor. Ben her dönem olduğu...