06 / 05 / 2024

sakarya da son durum

sakarya da son durum

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul'da son durum ne? Merak edilen sorununun yanıtını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi...

Aydın'da son 5 yılda Bakanlık tarafından yapılan tadilatlar mecliste!

Aydın'da son 5 yılda Bakanlık tarafından yapılan tadilat, dekorasyon ve çevre düzenlemeleri harcamaları ile orman alanı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Japonya'da son bir yılda 140 inşaat firması iflas etti!

Tüm dünyayı derinden etkileyen COVID-19 salgınıyla birlikte Japonya'da son bir senede toplam 140 inşaat firması iflas etti...

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya'da kentsel dönüşümle 70 bin yapı yenilenecek!

 AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda yaptığı konuşmada Sakarya'da devam eden deprem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Muğla'da son 1 yılda iflas eden ve konkordato ilan eden işletme sayısı TBMM'de!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden, kapanan ve konkordato ilan eden işletme sayısı ile icra dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Japonya'da son bir yılda 85 inşaat firması iflas etti!

Koronavirüs nedeniyle ekonomide zor bir yıl geçiren Japonya'da son bir sene içerisinde 85 inşaat firması iflas etti.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

Tavuk Dünyası Sakarya'da 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası akılalmaz lezzetlerini daha fazla Sakaryalı konukla buluşturmak amacıyla Sakarya’da bulunan üçüncü şubesini Karasu Plajı’na açtı.

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

sakarya da son durum Haberi

sakarya da son durum


Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 


Sakarya Valisi Mustafa Büyük, imza töreninde yaptığı konuşmada, Mahmudiye bölgesinde mülkiyeti Hazine'ye ait 29 dönümlük taşınmaz üzerinde otel inşaatı için irtifak hakkı sözleşmesi imzaladıklarını söyledi.

Önemli bir yatırımı kamuoyuyla paylaştıklarına dikkati çeken Büyük, "Sakarya'da uluslararası sermayenin de dahil olduğu, nitelikli, kaliteli ilave katma değer ve değer katacak bu yatırımların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sadece bu güzel haberi acılı günümüz ama sizlerle paylaşmak istedik. İnşallah kısa sürede diğer süreçler de tamamlanır ve yatırım nihayete ererek ülkemize, ilimize, Sapanca ilçemize hayırlı olur" diye konuştu. 

Şirkete Arap ortaklar Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu da şirketlerinde Arabistan'dan ortaklar bulunduğunu anlattı. 



Sapanca Belediye Başkanı...