06 / 05 / 2024

Sakarya Ferizli spor tesisi

Sakarya Ferizli spor tesisi

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

TOKİ Sakarya Ferizli 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Ferizli’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Ferizli’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi...

Sakarya Ferizli'de 11.5 milyon TL'ye satılık kavaklık!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi, Sakarya ili, Ferizli ilçesi, Sinanoğlu Mahallesi'nde yer alan 199 bin 287 metrekare büyüklükteki kavaklığı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Sakarya’da ortalama ev fiyatı 210 bin 720 TL!

Sakarya’da ev fiyatları son bir yılda yüzde 6,77 oranında düşüş kaydetmesine rağmen, ilçe bazında bakıldığında Sapanca’da yüzde 18,2, Akyazı’da yüzde 8,1, Ferizli’de yüzde 7,2 değerlendi...

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sakarya Ferizli'de inşaat sektörüne büyük kolaylık!

Sakarya Ferizli Belediyesi 2020 yılında müteahhitlere ve müstakil yapı yapmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sunuyor.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Soğuk, hastanenin son durumu hakkında açıklama yaptı.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Ferizli spor tesisi Haberi

Sakarya Ferizli spor tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli’de Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve Ferizli Belediyesi tarafından inşa edilen spor tesisinin açılışına katıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışta Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, ilçe belediye başkanları, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları da hazır bulundu. Yapılan açılışta Ferizli’de farklı spor branşlarda eğitim alan çocuklar hünerlerini gösterdi. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, günün anısına Başkan Toçoğlu’na forma takdim etti.

FİFA onaylı


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikeli, “16 ilçemizde 54 branşta 52 binin üzerinde lisanslı...