25 / 07 / 2024

Sakarya Galericiler Sitesi

Sakarya Galericiler Sitesi

Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı, SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci yönetiminde gerçekleştirildi.İbrahim Adak, Galericiler Sitesi kurulma çalışmaları ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi sektöre yarayacak!

Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, 14 Ekim 2020 tarihinde çıkan taşınmaz ticareti revize yönetmeliğiyle birlikte yeni sorumlulukların ortaya çıktığını söyledi. 

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya'da 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptırılacak!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptıracak.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Malatya’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Yalçın Yalçın’a ziyarette bulundu. 

Sakarya'da küçük sanayi siteleri inşa edebiliriz!

Demirciler ve Tornacılar Esnaf Odası ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnafın sanayi sitesi talebine olumlu yaklaştı.

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 

Sakarya Galericiler Sitesi Haberi

Sakarya Galericiler Sitesi

ATSO Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla yılda iki defa gerçekleştirilen Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı'nın ikincisi SATSO Meclis Toplantı Salonu’nda Meslek Komitesi Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.


Toplantı SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci yönetiminde gerçekleştirildi.


Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci şunları dile getirdi: “Meslek Komitelerimiz Oda – Üye kaynaşmasında en önemli görevleri üstlenen vazgeçilmez organlarımızdır. Her bir komitemiz çok önemli ve kıymetlidir.  Göreve geldiğimizden günden bugüne Odamız için, Sakarya’mız için önemli çalışmalar gerçekleştiren, bağlı bulundukları meslek gruplarının sorunlarına çözüm üreten, yönetim kurulumuzu çalıştıran Meslek Komitelerimizin her birine, her bir üyemize buradan çok teşekkür ediyorum.  Komitelerimizin aktif ve örnek çalışmaları bizleri mutlu etmektedir. Gerek mesleki gerekse şehrimize ait sosyo ekonomik sorunları...