03 / 05 / 2024

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 2015 yılında inşasına başlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu inşaat çalışmaları sürüyor!

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ilçede inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokulu hakkında, “İlçemizin eğitim kalitesini de üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Mehmet Şimşek: Ekonomide rasyonel zemine dönmek dışında seçenek kalmamıştır

Hazine ve Maliye Bakanı olarak ataması yapılan Mehmet Şimşek törenle görevi Nureddin Nebati'den devraldı. Şimşek ilk açıklamasında "Kurala dayalı bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda önemli olacaktır" dedi.

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Sakarya'da eğitim külliyesi inşa ediliyor!

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, külliye inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının bilirkişi raporu tamamlandı: Tedbir yok!

Sakarya Hendek'te 3 Temmuz'da 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu bitti. Raporda, tüzüğe aykırı olarak depolama ve üretim yapıldığı, gereken önlemlerin alınmadığı belirtildi.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağıgül Özbörçek ve Sinem Gazi ortaklığında kuruldu.

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

İzmit'te ruhsata aykırı ek imalatlara ceza!

İzmit Belediyesi'nin haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. 

Atatürk Havalimanı'nın taşınmasının tüm detayları açıklandı!

THY Genel Müdürü Ekşi, "Büyük taşınmamız 5 Nisan Cuma günü 22.00'de başlıyor. Taşınma, 6 Nisan'da 10.00'da bitecek. İlk uçuşumuz 6 Nisan saat 14.00'te" dedi...

Bilkent ve Etlik şehir hastaneleri 14 Mart'ta açılacak!

Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin 14 Mart'ta hizmete açılacağını söyledi.

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu Haberi

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu


Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 2015 yılında inşasına başlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Depreme dayanıklı olarak inşa edilen 8 derslikli okul, yeni öğretmenleri ve öğrencileriyle 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi'ne merhaba dedi. 

10 bin 450 metrekare arsa üzerinde inşa edilen okulda öğretmen ve öğrencilerin her türlü ihtiyacı düşünüldü. Bugün ders zilinin çalmasıyla okulda ilk dersler de verilmeye başlandı. 




Akşam...