23 / 07 / 2024

sakarya kent parkları

sakarya kent parkları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

Sakarya'ya 6 yeni kent müzesi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da 6 müzenin yapılacağının müjdesini verdi. Yüce, "İnşallah şehrimiz ‘Müzeler Şehri’ haline gelecektir” dedi.

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu genelinde bulunan ve zamanla bozulup deforme olan çocuk parkı oyun gruplarını yeniliyor.

Kent parkları gayrimenkule değer katıyor!

Kent parkları, halkı bir araya getiren kamusal alanlar olmalarının yanı sıra turizme ve çevredeki gayrimenkul piyasasına olumlu etki yapıyor. Türkiye'de özellikle İstanbul'da Lale Festivali gibi etkinliklerle parkların gün geçtikçe önemi artıyor.

Kocaeli Mehmetağa Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, kent estetiği açısından örnek sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'ne kent meydanı yapılıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, yeni imar yollarının açıldığı, kent estetiği açısından örnek cadde ve sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

sakarya kent parkları Haberi

sakarya kent parkları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’a inşa edilecek olan yeni yaşam alanının ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. Ören konuyla ilgili olarak, “Karaman Park’ın ihalesini gerçekleştirdik. Komisyonumuz gerekli değerlendirmelerinin ardından sonuçlar kamuoyuna duyurulacak. Hayırlı olsun” dedi.

Karaman Park için ihaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

1- Mira Yapı SAN. Dış Tic. Ltd. Şti.                                                          2.999.000.00 TL

2- Akın Özay İnş. Müh. Müş. Tic. Ltd. Şti.                    ...