10 / 05 / 2024

sakarya Montaj Fabrikası reysaş gyo

sakarya Montaj Fabrikası reysaş gyo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'de yer alan 8 bin 584,68 metrekare arsa üzerinde Otomobil Fabrikasının jant ve lastik birleşimleri için inşa edilecek 5 bin 544,39 metrekare Montaj Fabrikası'nın inşaat yapı ruhsatını aldı.

Toyota açıkladı, Yeni Toyota C-HR'ın Türkiye üretimine başlandı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında Türkiye’de üretilen ve ilk Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) otomobil olan yeni nesil Toyota C-HR’ın üretimine başlandığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Hyundai'den 4,3 milyar dolarlık pil tesisi yatırımı

Hyundai Motor Group ve LG Energy Solution Perşembe günü , Hyundai'nin güneydoğu Georgia'daki yeni elektrikli araç montaj fabrikasının bir parçası olarak 4,3 milyar dolarlık bir elektrikli pil fabrikası kuracaklarını duyurdu.

Parça problemleri nedeniyle o fabrikada üretim duruyor!

Toyota Türkiye'de üretim parça problemleri nedeniyle duracak. Toyota Türkiye'nin 5 binden fazla kişiyi istihdam eden Sakarya'daki fabrikasında üretime ara verilecek.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının bilirkişi raporu tamamlandı: Tedbir yok!

Sakarya Hendek'te 3 Temmuz'da 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu bitti. Raporda, tüzüğe aykırı olarak depolama ve üretim yapıldığı, gereken önlemlerin alınmadığı belirtildi.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının ruhsatı iptal edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikasının ruhsatının iptal edileceğini belirtti.

Sakarya'daki patlamada çevredeki evler hasar gördü!

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlamada çevredeki evlerin birçoğu hasar gördü. Evleri hasar gören vatandaşlar, fabrikayı istemediklerini belirtti.

Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikası konut ruhsatıyla yapıldı iddiası!

Afet uzmanı Dr. Kubilay Kaptan 4 işçinin hayatını kaybettiği havai fişek fabrikasındaki patlamaya sebep olan ihmaller zincirine ilişkin, fabrikanın sıradan bir konut gibi inşa edildiğini vurguladı...

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasının kiralanmasını sordu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sakarya'dan bulunan tank palet fabrikasının kiralanmasıyla ilgili soru sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı'nın diline doladığı konulardan birinin, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası olduğunu hatırlattı ve bu konuyu defalarca izah ettiklerini belirtti...

Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesi kesinleşti!

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu (İDDK),Sakarya Arifiye’deki Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesine karşı açılan davada son sözü söyledi…

Tank Palet fabrikası resmen A.Ş’ye geçti!

Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nın sahibi resmen değişti. Yönetim, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi’ne (ASFAT) geçti.

sakarya Montaj Fabrikası reysaş gyo Haberi

sakarya Montaj Fabrikası reysaş gyo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya İli Arifiye İlçesi 143 Ada 2 Parsel'de yer alan 8 bin 584,68 metrekarelik arsa üzerinde Otomobil Fabrikasının jant ve lastik birleşimleri için inşa edilecek 5 bin 544,39 metrekarelik Montaj Fabrikası'nın inşaat yapı ruhsatını aldı.


Açıklama:

Şirketimiz portföyündeki Sakarya İli Arifiye İlçesi 143 Ada 2 Parsel'de yer alan 8.584,68 m2'lik arsa üzerinde Otomobil Fabrikasının jant ve lastik birleşimleri için inşa edilecek 5.544,39 m2'lik Montaj Fabrikası'nın İnşaat Yapı Ruhsatı alınmıştır. Fabrika 30 Temmuz 2015'te bitirilip, kiracıya teslim edilecektir. Yapılan görüşmeler neticesinde imzalanacak kira sözleşmesinin süresi 9 yıl olup, sözleşme imzalandığında ilgili detaylar yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...