07 / 07 / 2024

sakarya nehri kenarındaki park ne zaman açılacak

sakarya nehri kenarındaki park ne zaman açılacak

Sakarya Nehri kıyısında başlatılan Sakarya Park projesi hızla yükseliyor. D-100 Karayolu ile Sakarya Köprüsü arasındaki alanda inşa edilen, bölgeye hayat verecek dev projenin ilk etabı kısa süre içerinde tamamlanacak...

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul paylaşımı! 

Çiftçilerle hasat dağıtımına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne gönderme yaparak "Birinin aklından kanalın kenarındaki binalar geçer, bizim de aklımızdan sulama kanalları geçiyor"

Deniz kenarındaki konutların fiyat artışı sürecek! 

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Haziran 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. 

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Yumurtalık'ta deniz kenarındaki araziler kime satılacak?

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Yumurtalık’taki rafineri arazisi rant alanına mı dönüşüyor?

2009'da petrol rafinerisi kurması için Çalık Holding'e verilen Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki arazinin, rafine kurulamayınca rant alanına çevrilebileceği düşünülüyor. Müzeyyen Şevkin, deniz kenarındaki değerli arsaların özel sektör firmalarına verilmesinden büyük kaygı duyduklarını belirtti...

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

sakarya nehri kenarındaki park ne zaman açılacak Haberi

sakarya nehri kenarındaki park ne zaman açılacak


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin çehresini değiştirecek yeni sosyal mekânlar oluşturmaya devam ediyor.


Sakarya Nehri kıyısında başlatılan Sakarya Park projesi hızla yükseliyor. D-100 Karayolu ile Sakarya Köprüsü arasındaki alanda inşa edilen, bölgeye hayat verecek dev projenin ilk etabı kısa süre içerinde tamamlanacak. Sakarya Park projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizi her alanda daha da geliştirecek önemli projeleri hayata geçiyoruz. Sakarya Park, şehir ile nehri buluşturacak hemşerilerimizin hoşça vakit geçirebileceği eşsiz bir mekân olacak. İnşallah kısa süre içerisinde kullanıma sunacağız” diye konuştu.


Başkan Toçoğlu, “Şehri inşa ederken her zaman insan üzerinden yola çıktık. İnsanlarının mutlu olduğu bir şehir, gelecek nesillere güzel miraslar bırakır. Hamdolsun Sakarya hızla büyüyen, büyüme ivmesini hızla arttıran bir şehir haline geldi. Bu büyüme ile...