29 / 04 / 2024

Sakarya Pamukova yol yatırımları

Sakarya Pamukova yol yatırımları

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya'ya 950 metrelik giriş kapısı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı (YOLBAK) Haydar Akbulut, SASKİ Hızırilyas tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya'ya 3 yeni HES geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla havzasında hayata geçirilen Akçay Baraj Projesi’nde gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu 3 yeni HES projesinin de müjdesini verdi...

Sakarya Pamukova yol yatırımları Haberi

Sakarya Pamukova yol yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, asfalt çalışmalarının devam ettiği Pamukova’da gelinen son noktayla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Akbulut, ilçede toplam 46 bin asfalt serildiğini duyurdu. Akbulut çalışmaları, “Bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz” şeklinde özetledi.


46 bin ton asfalt

Akbulut, “Hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde asfalt serim işlemlerimiz devam ediyor. Bir yandan şehrimizin önemli arterlerini yeni yüzlerine kavuştururken; diğer yandan ilçelerimizde de önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Pamukova’da da büyük bir çalışmaya imza attık. Gerek ilçe merkezinde gerekse sokakları sıcak asfaltla buluşturduk. Yaklaşık 28 kilometrelik yol ağında 46 bin ton asfalt kullandık. İlçemiz yenilenen altyapısının...