05 / 05 / 2024

sakarya taşyünü tesisi

sakarya taşyünü tesisi

American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler markalarıyla yalıtım sektöründe çalışmalarını sürdüren Eryap, Sakarya Hendek’te 60 bin metrekarelik alanda kurduğu taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor...

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Migros'ta yüzde 60'a varan indirim başladı! 4 litre ayçiçek yağı resmen 140 TL'ye indi! Bu dip fiyatları aman kaçırmayın

Migros'ta yüzde 60'a varan indirim başladı... 4 litre ayçiçek yağı resmen 140 TL'ye indi... Bu dip fiyatları aman kaçırmayın...

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Seçili pırlanta takı modellerinde yüzde 55 indirim başlatan Lova’nın indirime giren ürünleri arasında baget pırlanta yüzükler, efektli pırlanta beştaş yüzükler, pırlantalı küpeler ve kolyeler de yer alıyor.

Memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Memur enflasyon farkı ve memur zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Beştaş yüzüklerde yüzde 25 indirim başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın! Favori 19 Ekim 2022 fiyat listesi 

Favori'de beştaş yüzük fiyatlarında yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Hayalindeki beştaş yüzüklere sahip olmak istiyorsanız hemen Favori fiyat listesine bakın! İşte Favori beştaş yüzük fiyat listesi 19 Ekim 2022..

sakarya taşyünü tesisi Haberi

sakarya taşyünü tesisi


American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler markalarıyla yalıtım sektöründe çalışmalarını sürdüren Eryap, Sakarya Hendek’te 60 bin metrekarelik alanda kurduğu taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor. 2010 yılında 120 milyon TL bedelli yatırım projesiyle başladıkları Wooler marka taş yünü yatırımlarının ilk aşamasının kısa sürede tamamlanarak 2012’de üretime geçtiğini söyleyen Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, tesisin tamamının 2014 yılının ilk altı ayı içinde devreye alınacağı bilgisini verdi. 2012’nin kendileri için çok önemli bir yıl olduğuna dikkat çeken Eruslu, “Tesis yatırımına 2010 yılında başlanan Wooler markalı ürünümüzü 2011 yılının sonunda iç pazarın hizmetine sunduk. Bu yeni ürünümüzün de katkısı ile 2012 yılını yüzde 20 oranında bir büyüme gerçekleştirerek kapattık” diye konuştu.


“2015’te ilk 300 firma içine girmeyi hedefliyoruz”


Winer...