03 / 05 / 2024

sakarya toki konutları son durum

sakarya toki konutları son durum

TOKİ tarafından Sakarya ili Taraklı İlçesi 96 adet konut 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağı arazide ihaleyi kazanan firma tarafından çalışmalar başladı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Sakarya Caferiye TOKİ Konutları bir buçuk yılda tamamlanacak!

Sakarya Kocaali'de inşaatı devam eden 448 konutluk Caferiye TOKİ Konutları'nın bir buçuk yılda tamamlanlanması hedefleniyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları'nın inşaatı başladı!

Kocaali’ye bağlı Caferiye Mahallesi’nde Büyük Melen Barajı kapsamında yerleri istimlak olan vatandaşlar için planlanan TOKİ Konutları için yüklenici firma saha üzerindeki çalışmalarına başladı.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru!

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru işlemleri 10 Haziran 2016 gününe kadar uzatıldı. Başvuru bedelinin 2+1'ler için 4 bin TL olarak belirlendiği proje toplamda 448 adet konutun satışta.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları son başvuru tarihi!

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları son başvuru tarihi 10 Haziran 2016 gününe kadar uzatıldı. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 135 bin 962 TL'den başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru dönemi bugün bitiyor. Konut fiyatlarının 135 bin 962 TL'den başladığı projede toplamda 448 adet konutun satışa çıkarılıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru işlemleri!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede ev fiyatları 135 bin 962 TL'den başlıyor. TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru işlemleri için son gün yarın olarak belirlendi.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları fiyat!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 448 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Sakarya Kocaali Konutları fiyat listesine göre 135 bin 962 liradan başlıyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

sakarya toki konutları son durum Haberi

sakarya toki konutları son durum


TOKİ'nin Taraklı'ya konut yapacağı arazide çalışmalar başladı, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya ili Taraklı İlçesi 96 adet konut 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacağı arazide ihaleyi kazanan firma tarafından çalışmalar başladı.  Çalışmayla ilgili yapılım açıklamada. "96 adet konut, altvapı ve çevre düzenlemesiyle birlikte Taraklı İlçemize kazandırılacaktır" denildi. 



 Sakarya...