16 / 05 / 2024

sakarya üniversitesi meslek yüksek okulu nereye taşınacak

sakarya üniversitesi meslek yüksek okulu nereye taşınacak

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney ile birlikte, Camili Mahallesinde Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun taşınacağı binada incelemelerde bulundu...

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Rektörlük, fakülteler ve meslek yüksekokuluna alınacak kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

SAÜ ekibi İzmir depremi raporunu açıkladı: Hasarlı ve yıkılan binalarda kolonlar zayıf!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerince İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan rapor, yapılarda ciddi duvar kırık ve çatlakları ile taşıyıcı eleman hasarları olduğunu ortaya çıkardı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SAÜ'den İzmir depremi raporu!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirme raporu yayımladı.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

sakarya üniversitesi meslek yüksek okulu nereye taşınacak Haberi

sakarya üniversitesi meslek yüksek okulu nereye taşınacak


Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) taşınacağı binada incelemelerde bulundu.


Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney ile birlikte, Camili Mahallesinde Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun taşınacağı binada incelemelerde bulundu. 1999 yılındaki Marmara Depremi'nin ardından iş yerleri yıkılan depremzedeler için inşa edilen iki binayı yakından inceleyen Prof. Dr. Elmas, büyük bir bölümü atıl durumda bulunan binaların tadilatının yapılarak Sakarya MYO’ya tahsis edileceğini söyledi.


13 bölüm ve 18 programda toplam 5 bin 200 öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Güney, MYO’nun şu anki binasının artık yetersiz hale gelmeye başladığını ifade etti. 16 dönümlük arazi üzerinde bulunan iki bina sayesinde yaklaşık 14 bin 600 metrekarelik alana sahip olacaklarını kaydeden...