27 / 04 / 2024

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi son durum

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi son durum

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap çalışmaları için 25 Ocak Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Sakarya Uzun Çarşı tarihi kimliğine kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun ÇarşI'daki dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kabataş Martı Projesi için mimardan dava!

Kabataş İskelesi’nde inşa edilen Martı Projesi’nin mimarı Hakan Kıran, Kent Savunması aktivisti Cihan Uzunçarşılı Baysal'a dava açtı. Kıran, dava dilekçesinde projesine “Çakma kuş” gibi denildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini dile getirdi.

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi son durum Haberi

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ek Binasında yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Uzunçarşı Yenileme Projesinde 1.etap çalışmalarımızın sonuna gelmek üzereyiz. Çalışmalarımızı hiç vakit kaybetmeden sürdürmek için bugün 2.etap için ihalemizi yaptık. İhalemizde 5 firma teklif sundu. Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği gibi hedefimiz tarihi adanın tamamında bu yenileme projesini gerçekleştirmek. Komisyonumuz değerlendirmelerini yaptıktan sonra sonuçları kamuoyuna duyuracak. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Uzunçarşı Yenileme Projesi 2.etap yapım işi için ihaleye katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler şu şekilde;


Anke İnş. ve Rest. San. Tic. Ltd. Şti.                            ...