03 / 05 / 2024

sakarya yeni yol

sakarya yeni yol

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarını inceledi.

Sakarya'ya 4,5 kilometrelik yeni yol!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen oturumda ilave 9 gündem ile birlikte 76 madde karara bağlandı.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın yeni yol haritası belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümün yeni yol haritasını yarın İstanbul'da düzenlenecek toplantıda kamuoyuyla paylaşacak...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

sakarya yeni yol Haberi

sakarya yeni yol


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarını inceledi. Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Sezar Ercan ile Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil de eşlik etti. Toçoğlu bölgede şehrin en önemli alternatif kavşakları arasında gösterilecek bir çalışmaya imza atacaklarını söyledi. Başkan Toçoğlu ayrıca birçok kurumun bölgede çalışmalarına hız verdiğini, projenin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.


O Bölgede Ulaşıma Rahatlık

Başkan Toçoğlu, “Mithatpaşa Kavşağında Büyükşehir ekiplerimiz tarafından yeni bir geometrik düzen çizildi. Bu alanda geçişleri daha rahat ve kontrollü bir hale getiriyoruz. Bu çalışma tamamlandığında bölge ulaşımında çok ciddi bir rahatlama yaşanacak. Buna göre Sigorta Kavşağı istikametinden gelip Mithatpaşa Kavşağını kullanarak, Serpan istikametine gitmek isteyenler için artık mevcut yol tek...