29 / 04 / 2024

Sakaryada ilk katlı otoparkın temeli atılıyor

Sakaryada ilk katlı otoparkın temeli atılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Katlı Otopark Projesi’nin temeli atılıyor. Büyükşehir daha önce yer tahsisi ile ilgili hazırlıkların başlatıldığını duyurmuştu.

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı!

Polatyol Grubu'nun Bahçeşehir'de yatay ve az katlı mimariye sahip projesi Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı.

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü!

Pakistan Karaçi'de çok sayıda kişinin oturduğu 5 katlı bina çöktü. Çökme sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi ise yaralandı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

Konutta en çok ilk alıcı kazanıyor!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Projelerden konutu en başta alanlar yatırımlarını katlıyor, konutta en çok ilk alıcı kazanıyor" dedi...

Gebze Katlı Otopark projesi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gebze otopark projesi için ilk kazma vuruldu.

İstanbul'da imar barışında ilk tapular verildi!

Emniyetevleri Mahallesi’nde İSKİ arazisi üzerinde yer alan çok katlı yapıların tapu sorunu çözüldü. Vatandaşlar İstanbul’da ilk kez İmar Barışı Kanunu’ndan yararlanarak tapularına kavuştu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine YİD modeliyle çıkılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu söyledi. Turhan, projenin, yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale ilanına çıkılacağını belirtti..

Adana'da 11 katlı binada trafo isyanı!

Adana'nın Çukurova ilçesindeki 11 katlı binada yaşayan vatandaşlar isyandalar.  Binanın ilk 5 katındakiler uyuyamıyor. 20 yıl önce binanın zemin katına yapılan trafo çalışmaya başladığı zaman ise duvarlar sallanmaya başlıyor.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Sakaryada ilk katlı otoparkın temeli atılıyor Haberi

Sakaryada ilk katlı otoparkın temeli atılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Katlı Otopark Projesi’nin temeli atılıyor.


Büyükşehir daha önce proje için yer tahsisi ile ilgili hazırlıkların başlatıldığını duyurmuş, İl Müftülüğü’nün yanında TCDD’ye ait arazi şehrin ilk katlı otoparkı için uygun bulunmuştu. TCDD ile gerekli protokoller de imzalanmış, katlı otoparkın projelendirme süreci de sonlandırılmıştı. Gerçekleştirilen ihalenin ardından da çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağı ilan edilmişti. Başkan Toçoğlu, “Şehrin ilk katlı otoparkının temelini 19 Ekim Pazartesi günü, saat 14.00’da atıyoruz. Sakarya’ya hayırlı olsun” diye konuştu.


Katlı Otopark Projesi ile şehir içi parklanmanın trafiğe olumsuz etkilerini asgari seviyelere çekeceklerini de belirten Toçoğlu, “Bu projede yola çıkarken Ulaşım Master Planımız ve diğer bilimsel verileri masamızın üzerine koyduk. Son yıllarda kişi başına düşen araç sayısında ciddi bir...