07 / 05 / 2024

Sakaryanın yolları yenilenecek mi

Sakaryanın yolları yenilenecek mi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Fen İşleri’nde görevli çalışanlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, “Yeni bir asfalt dönemine giriyoruz. Sakarya’nın 16 ilçesinde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz" dedi

İşte borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları! Borsaya yatırım yapmadan önce mutlaka bu haberi okuyun!

Hisse senedi yatırımlarında kaybetmek de var kazanmak da… Özellikle borsaya yeni giren yatırımcıların çok dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor. İşte investin.com uzman yazarlarının 10 soru ve cevapta hazırladığı borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları… Detaylar haberimizde.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat! Daha yüksek maaş alanın yolları nelerdir? İşte maaş arttırma yöntemi!

Çalışanlar çoğu zaman erken emekli olmanın yollarını ararlar. SGK girişi olanlar, çalışma hayatlarının ne zaman son bulacağını araştırıyor. İşte erken emekliliğe dair bilinmesi gerekenler!

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Bankalar emeklileri kendi bünyelerine çekebilmek için maaş promosyon fiyatlarında rekabete girdi  ve fiyatlar yükseldikçe yükseldi… Peki maaş promosyonunu arttırmanın başka yolları var mı?

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Afyonkarahisar'da 500’e yakın binanın cephesi yenilenecek!

Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde Bedesten Çarşısı’ndan Türbe Camii’ne kadar olan 500’e yakın binanın cephesi yenilenecek..

Afyonkarahisar'daki 500 binanın cephesi yenilenecek!

Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Valiliği işbirliğinde Bedesten Çarşısı’ndan Türbe Camii’ne kadar olan 500’e yakın binanın dış cephesi komple yenilenecek.

Konya'nın yolları yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bölgedeki tüm il ve ilçedeki yatırımların devam ettiğini söyledi. Akyürek, yollarının tamamında kaliteli ulaşım hizmeti sağlanacağını bildirdi.

Antalya Kepez kentsel dönüşümle yenilenecek!

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlanması, bölge sakinleri ve Antalyalı müteahhitler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Sakaryanın yolları yenilenecek mi Haberi

Sakaryanın yolları yenilenecek mi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Fen İşleri’nde görevli çalışanlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Asfalt şantiyesinin açılışı ve yeni araçların tanıtımının da yapıldığı programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, büyükşehir bürokratları, başkan danışmanları ve çok sayıda çalışan yer aldı.


Sakarya’ya En İyi Hizmet

Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin dört bir yanında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sizler ekibimizin en önemli parçalarısınız. Şimdi yeni bir asfalt dönemine giriyoruz. Sakarya’nın 16 ilçesinde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Bu anlamda size de büyük bir sorumluluk düşüyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; biz sizlere güveniyoruz. Bu dönem de işimizi en iyi şekilde yaparak, vatandaşlarımıza...