30 / 04 / 2024

Sakaryaspor Stadı teslim tarihi

Sakaryaspor Stadı teslim tarihi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "İnşallah yılsonuna doğu bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyumunu Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim etmiş olacağız!' dedi.

Sakaryaspor'un yeni stadında sona gelindi!

Türk futboluna çok sayıda başarılı sporcu kazandıran ve 2. Lig'e yükselen Sakarya temsilcisi, yeni sezondaki ilk iç saha maçına, UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin kişilik yeni stadında çıkacak.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Malatya Stadı 5 Şubat'ta devredilecek!

Malatya Stadyumu’ndaki bir türlü bitirilemeyen işler en sonunda teslim aşamasına geldi. Stadın 5 Şubat’ta devri için TOKİ tarafından bir heyetin geleceği öğrenildi.

Sakaryaspor'un yeni stadının yüzde 87'i tamam!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor’un, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından UEFA kriterlerinde yapılan 28 bin 160 kişilik yeni stadyumunun yüzde 87’lik kısmı tamamlandı

Sakaryaspor'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Türk futboluna çok sayıda yıldız sporcu kazandıran yeşil-siyahlı kulüp, iki yıl önce TOKİ tarafından inşaatına başlanan ve yüzde 87'si tamamlanan UEFA standartlarına uygun 28 bin kişilik yeni stadında oynamak için gün sayıyor

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamam!

Kocaeli’nin yeni 33 binlik stadında sona doğru gelindi. İnşaatı yapan firma, Ocak 2017’de stadı teslim edeceğini açıkladı.

Sakaryaspor Stadı Eylül'de açılacak!

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Gürses, ''Eylül'ün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.

Sakaryaspor Stadı inşaatının yüzde 70'i tamam!

Sakaryaspor'un, TOKİ tarafından inşa çalışmaları süren 28 bin 160 kişilik stadının yüzde 70'lik kısmının tamamlandığı bildirildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, projede gelinen son noktayla ilgili görevlilerden bilgi aldı.

Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk futboluna çok sayıda yıldız yetiştiren Sakaryaspor'un geçen yıl TOKİ tarafından inşaatına başlanan 28 bin kapasiteli yeni stadının yüzde 70'i tamamlandı. İnşaat çalışmaları süren stadın gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

Sakarya Stadı'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Sakaryaspor'un UEFA standartlarına uygun 28 bin kişilik stadın yüzde 60'ı tamamlandı. Adapazarı ilçesindeki yaklaşık 128 dönüm arazinin 28 dönümü üzerinde yapılan stadın gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

Kocaeli Arena Stadı 2016 Haziran'da tamamlanacak!

İzmit Alikahya bölgesinde inşaatı hızla devam eden 33 bin kişilik stadyum iyiden iyiye belirginleşmeye başladı. TOKİ, 2017 yılında teslim edeceğini açıkladığı stadı Haziran 2016’da teslim etmek için yoğun bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyor.

Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

Türk futboluna çok sayıda yıldız yetiştiren Sakaryaspor'un geçen yıl TOKİ tarafından inşaatına başlanan UEFA standartlarına uygun 28 bin kişilik stadının yüzde 60'ı tamamlandı.

Sakaryaspor Stadı teslim tarihi Haberi

Sakaryaspor Stadı teslim tarihi

Turan, yaptığı açıklamada, TOKİ şantiyelerini gezmek amacıyla Sakarya'ya geldiklerini söyledi. Turan, devletin en büyük yatırımlarından birinin Sakaryaspor Stadı olduğuna işaret etti. 


Turan, Sakarya Stadyumu ve 16 stadın dünya ölçeğinde, UEFA kriterlerinde ve çok üstkonseptte yapıldığını vurgulayarak, son teknolojinin kullanıldığını anlattı. 

"BelkiAvrupa'da birçok statta olmayan özellikler var" ifadesini kullanan Turan, "Sakaryaspor Stadı da bunlardan bir tanesi. 25 bin kapasiteli seyir alanı gerçekten çok güzel. Gerçekten farklı ambiyansı olan bir stat. Başlangıcında zeminle alakalı bazı sorunlar vardı ama çözüldü. 


İnşallah yılsonuna doğru bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyum u-nu bakanlığımıza teslim etmiş olacağız" değerlendirmesinde bulundu. 


Sakarya Halk...