16 / 05 / 2024

Sakaryaspor Tesisleri açılış töreni

Sakaryaspor Tesisleri açılış töreni

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor. Tesislerin 30 Eylül'de açılması planlanıyor.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beylerbeyi Tesisleri açıldı. Açılış törenine spor camiasından önemli isimler katıldı. Törenin ardından katılımcılar TFF Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesisi gezdiler.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete girdi.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Sakaryaspor Tesisleri açılış töreni Haberi

Sakaryaspor Tesisleri açılış töreni

Sakarya’da sporun geleceğine dönük en önemli yatırım olma özelliği taşıyan tesislerin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’u Türkiye ve Dünya’ya mAl olacak yeni futbolcuların adresi yapmayı arzu ettik. Bu inançla yola çıktık. Hamdolsun tesisimizi şehrimize kazandırdık. Sakarya’ya hayırlı olsun. Biz Sakaryaspor altyapısını profesyonelce yapılandırma niyetindeydik. Bu amaçla altyapının tüm sorumluluğunu Büyükşehir olarak üstlendik. Sıra sahip olduğu tüm donanımla altyapıyı belli bir disiplin altına alacak bir tesise gelmişti. Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri için böylelikle yola çıktık. Geldiğimiz noktada 20 dönüm arazi üzerine Türkiye’ye örnek bir spor kompleksi inşa ettik” dedi.


Başkan Zeki Toçoğlu, “Gençlerin spor yapabileceği alanların sayısını arttırmadan, her alanda sportif başarı beklemek yerinde bir yaklaşım olur mu? Asıl sorumuz bu. Büyükşehir olarak bu...