27 / 04 / 2024

Sakaryaya yeni bulvar yapılıyor

Sakaryaya yeni bulvar yapılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tamamında tüm hızıyla devam eden ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyeceklerini açıkladı. Başkan Toçoğlu'nun açıklamaları şöyle...

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Kocalar Bulvar Ankara projesi 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Gayrimenkule yeni düzenlemeler geliyor!

Bulvar Atakent projesinin lansmanında sektöre dair açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, projenin yüzde 10'unu dar gelirli ailelere ayırdıklarını ve bunun sektöre örnek olmasını gerektiğini söyledi. Bayraktar, gayrimenkulde yeni düzenlemeler geleceğini de belirtti.

Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışta!

Atakent (Halkalı)’in en yeni projesi Bulvar Atakent lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Ailelere özel olarak tasarlanan projede geniş ve kullanışlı dairelerin yanı sıra çocuklar için geliştirilen donatılar da yer alıyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Bulvar Loft'un örnek dairesi görücüye çıktı!

Bulvar Loft projesinde örnek daire ziyaretçilere kapılarını açtı. Çekirdek bir aile için ideal yaşam alanı sağlayan 4+1 tip olarak tasarlanan örnek daire, yeni evlerde yerleşim fikri verecek mimari çözümleri de içeriyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda görücüye çıktı.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Sakaryaya yeni bulvar yapılıyor Haberi

Sakaryaya yeni bulvar yapılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tamamında tüm hızıyla devam eden ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyeceklerini açıkladı. 


Serpan 7. Cadde olarak bilinen güzergahta yeni bir bulvar çalışması başlattıklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, 600 metre uzunluğundaki yeni arterde çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.


Yeni projenin detaylarını da paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Tunatan Kavşağı’ndan Soğuk Su Sokak’a oradan da Kampüs hattına uzanacak 7. Cadde için yeni bir bulvar çalışması projelendirdik. 600 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 30 metreye çıkarıyor; bölgenin tamamını orta refüjle bölüyoruz. Kısa süre içerisinde başlatacağımız altyapı ve yağmursuyu çalışmalarının ardından yeni bulvarda modern ışıklandırma sistemi de kuracağız. Çevre düzenlemelerinin ardından Serpan’a yakışır bir projeyi daha hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Kısa süre önce yine Serpan bölgemizde yeni...