23 / 07 / 2024

Sakine Halis

Sakine Halis

Konur İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Gülizar Halis, Sakine Halis, Fikret Özdemir, Baran Halis tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halis Özbalta tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bakış, Metehan Mert ve  Ömer Faruk Celep tarafından kuruldu.

Seb İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Sakine Bülbül tarafından kuruldu.

Vs Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vs Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sakine Nalan Simer tarafından kuruldu.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

Sakine Hanım Köşkü Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sakine Hanım Köşkü Otelcilik Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Safarov tarafından kuruldu.

Sakine Halis Haberi

Sakine Halis

Konur İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Gülizar Halis, Sakine Halis, Fikret Özdemir, Baran Halis tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Konur İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Konur İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Çavuşbaşı Caddesi, Aytekin Sokak,...