21 / 05 / 2024

Şakir İşeri

Şakir İşeri

Kastamonu ve Çankırı gazetelerinde de büyük ölçüde yer verilen "Avazım Çıktığı Kadar Bağırmak İstiyorum" başlıklı açıklamaları sonrası herhangi bir tepki gelmemesine sitem etti.

İnebolu Limanı’nın ihalesine şart konulmalı!

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, 27 Kasım’da ihaleye çıkacak İnebolu Limanı için süreli kapasite artırımı şartı konulması için harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.

İnebolu limanı için süreli kapasite artırımı şartı konulacak mı?

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, 27 Kasım’da ihaleye çıkacak İnebolu Limanı için süreli kapasite artırımı şartı konulması için harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.

İnebolu Limanı’nın ihalesine şart konulmalı!

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, 27 Kasım’da ihaleye çıkacak İnebolu Limanı için süreli kapasite artırımı şartı konulması için harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.

İnebolu Limanı'nın ihalesine kapasite artırımı şartı koyulacak!

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, 27 Kasım'da ihaleye çıkacak İnebolu Limanı için süreli kapasite artırımı şartı konulması için harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu içeriği!

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED), belirli bir proje veya gelişmenin, çevre üzerindeki önemli etkilerinin belirlendiği bir süreç olarak tanımlanabiliyor. İşte, çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu içeriği!

Ankara emlak piyasasının yükselen değeri haline geldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara’da yatırım için yer aradığını ve Ankara’nın emlak piyasasının yükselen değeri haline geldiğini bildirdi.

Türkiye'nin yurtdışı müteahhitlik proje değeri 300 milyar dolar!

1972’de Libya’da liman projesi ile başlayan Türkiye’nin yurtdışı müteahhitlik sektörünün 2014 sonu itibarıyla dünyada üstlenmiş olduğu proje değeri 300 milyar doları geçti.

Yeni yapılar engelli erişimine uygun değil!

Bedensel Engelliler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Aksan, yeni yapıların engellilerin erişimine uygun olmadığını belirterek, söz konusu duruma tepki gösterdi..

Yusuf İşeri: Kepez Dokuma arazisi projelendirilecek!

AK Parti’li İşeri, Kepez’in, Antalya’nın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “19 ilçenin içerisinde yıldızı en çok parlayan yer Kepez’dir. Dokuma’yı halka açtığımız zaman Kepez’in çehresi değişecektir” dedi

Bir eşin mallarının diğeri tarafından yönetimi mümkün müdür?

Medeni Kanun gereğince; haklı bir sebep varsa hâkim, eşlerden birinin istemi üzerine, mevcut mal rejiminin mal ayrılığına dönüşmesine karar verebiliyor. Peki, bir eşin mallarının diğeri tarafından yönetimi mümkün müdür?

Konut ekspertiz değeri nedir?

Ekspertiz, uzman tarafından gayrimenkule yönelik bina yaşı,fiziki durumu vb. değerlerinin ne olduğunun belirlenmesi çalışmasına deniyor.Peki ekspertiz değeri nedir?Ekspertiz değeri nasıl hesaplanıyor?İşte konut ekspertiz değeri..

Vasiyetnamenin içeriği nasıl olmalı?

Miras bırakanın tek taraflı bir irade beyanı ile mirasçı tayin etmesi işlemine vasiyet deniyor. Peki, vasiyetnamenin içeriği nasıl olmalı? Vasiyette, hukukun kabul etmediği şartlar öne sürülebilir mi?

Konut ekspertiz değeri nasıl hesaplanır?

Kredi ile ev almak isteyenler için ekspertiz raporu gerekiyor ve banka rapordaki değere göre kredi verebiliyor.Peki konut ekspertiz değeri nasıl hesaplanır?İşte ekspertiz değerinin hesaplanması..

İmar değişikliğinde arsa değeri azalana kayıp ödemesi yapılacak!

Rant düzenlemesinin kamuoyuna yansımayan yönleri de ortaya çıkmaya başladı. HABERTÜRK’ün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan edindiği bilgiye göre imar değişikliklerinde arsasının değeri azalan vatandaşa, değer kaybı ödemesi yapılacak

Şakir İşeri Haberi

Şakir İşeri

27 Kasım 2015 günü yeniden ihaleye çıkacak olan İnebolu Limanı için geçtiğimiz hafta İnebolu TSO Başkanı Şakir İşeri, İhaleye “Süreli kapasite artırımı şartı” konulmamasına tepki göstermişti.

İnebolu Limanı ihalesi şartnamesine, limanın 5 milyon ton kapasiteye çıkarılması ile balıkçı barınağının kesinlikle projeye katılması ve bu şartların ihaleyi alacak kişiye günlü ve şartlı olarak verilmesi yönünde ibare konulmamasına tepki gösteren İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, konuya sahip çıkılmamasına tepki gösterdi. İşeri, milletvekillerine, Kastamonu ve Çankırı Valilerine, limana ihtiyaç duyacak, ihracat yapacak iş adamlarına; “Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum, artık şu limana sahip çıkalım, yoksa mevcut hali ile satılacak. Bu şekliyle ihaleyi alacak olan, limana hiçbir şey yapmayacak. Limanın kapasitesinin küçük olduğunu geçtiğimiz günlerde limana sığmayan hamsi teknelerinde gördük. Bir...