04 / 05 / 2024

şakir yüceer

şakir yüceer

Tisan İnşaat ve Sanayi A.ş.'nin 35 yıllık çalışma arkadaşı Şakir Yüceer'in sevgili eşi Ayişe Yüceer dün vefat etti.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdurrahim Güler, Medet Akarsu ve Şakir Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

İstanbul'da kira fiyatları iki kat arttı!

İstanbul genelinde kira fiyatlarında rekor artış tüm hızıyla devam ediyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer kira fiyatlarına yönelik komisyon kurulması yönünde talepte bulundu. 

Tekirdağ PAKOP OSB'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddia edildi!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine yapılması planlanan PAKOP Organize Sanayi Sitesi'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddiası ve projenin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği mecliste!

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği ve Tekirdağ'da bulunan şehir hastanesiyle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Çoya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çoya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yüceer tarafından kuruldu.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

şakir yüceer Haberi

şakir yüceer

Tisan İnşaat ve Sanayi A.ş.'nin 35 yıllık çalışma arkadaşı Şakir Yüceer'in sevgili eşi, İnşaat Mühendisi Kemal, Kimya Mühendisi Duygu ve Zeynep Yüceer'in sevgili annesi Ayişe Yüceer dün (9 Aralık 2016) vefat etti. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlara ve akrabalarına başsağlığı...