15 / 05 / 2024

Saklıkent hes ne zaman yapılacak

Saklıkent hes ne zaman yapılacak

Danıştay 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarındaki Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 

Ala Saklıbahçe projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? İşte Ala Saklıbahçe projesiyle ilgili merak edilenler...

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane Santa Harabeleri korunmak için tescillendi!

Gümüşhane'nin Dumanlı köyü sınırlarında yer alan ve 'Gökyüzüne yakın saklı kent' olarak da bilinen Gümüşhane Santa Harabeleri, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıkent hes ne zaman yapılacak Haberi

Saklıkent hes ne zaman yapılacak

Danıştay 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarındaki Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.


Danıştay 14'üncü Dairesi Muğla'nın Fethiye ve Antalya'nın Kaş İlçe sınırlarında yer alan önemli doğal cennet olarak nitelendirilen Saklıkent'te HES projesi için verilen ÇED olumlu kararının yürütmesini durdurdu.


Kiler Holding bünyesindeki Ekol Elektrik Üretim AŞ tarafından kurulmak istenen Burgular Gebeş HES projesine üretim lisansı verilince halk tepki gösterdi.


25'e yakın köy ve belde belediyesinin muhtar ve belediye başkanlarının da katılımıyla projeye dava açıldı.


Danıştay 14'üncü Dairesi, Karaçay ve Eşen çayı üzerinde kurulması planlanan Burgular-Gebeş Regülatör ve HES (Karaçay Regülatörü ve HES- Eşen Regülatörü ve HES) projesi için verilen 19 Haziran 2012 tarihli, Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu kararının yürütmesinin durdurulmasına oy birliğiyle karar...