18 / 05 / 2024

Saklıkent Konutları son durum

Saklıkent Konutları son durum

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

Karat 34 Konutları son fiyat listesi!

Karat 34 Konutları son fiyat listesi 304 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofislere de yer verilen projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Saklıkent Konaklama Tesisi, turizme kazandırılacak!

Her yıl milyonlarca kişinin ziyaretine uğrayan Antalya'da, denize 45 dakika uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde yeni sezon için çalışmalara başlandı.

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Hava Kent Konutları aylık 1.000 TL taksitle!

Minimum 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen Hava Kent Kooperatif Konut Projesi Eyüp Akpınar'da inşa ediliyor. Projede aylık 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir Konutları son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

Referans Bahçeşehir Konutları son güncel fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir Konutları Kiler GYO tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Fiyatların 340 bin TL'den başladığı projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Saklıkent Konutları son durum Haberi

Saklıkent Konutları son durum

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Polatlı'da gıda sektörünün köklü firmalarından Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız, Polatlı'da sağladığı istihdamın yanı sıra Polatlı'nın ihtiyacı olan Saklıkent Konutlarını hayata geçirdi. Polatlı'nın nefes alabileceği konutları inşa ederek Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefleyen Birol Kırtız "Projemiz Polatlı'nın Kuzey yönünde,Basri Mahallesi yolu ile Şehitlik Anıtı arasında. 14 bin metrekare olan arsamızda 7 katlı 7'şer blok inşa edeceğiz. Dairelerin tamamı 4+1 olacak"dedi. 


Gazete...