03 / 05 / 2024

şal sokak yenileme projesi

şal sokak yenileme projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi'nde çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

şal sokak yenileme projesi Haberi

şal sokak yenileme projesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor. Sokağın Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu girişinden Şerefiye Camii bölgesine kadarki alanı kapsayan 1. etabındaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, sokağın 27 Mart Pazar günü trafiğe açılacağı bilgisini paylaştı.


Altyapı Sil Baştan

İlk etap kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Adapazarı şehir merkezine müjdeyi vermiş, Şal Sokak’ın yenileneceğini açıklamıştı. Bu kapsamda Büyükşehir ve SASKİ ekiplerimiz çalışmalarını derhal başlattı. Etaplar halinde hayata geçirilen çalışma kapsamında ilk olarak Sokağın Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu girişinden Şerefiye Camii bölgesine kadarki alanında işlemler hayata geçirildi. Bu alanda SASKİ altyapı çalışmaları başlattı ve arter...