04 / 05 / 2024

Şale Yapı Kasrı Lena Sancaktepe

Şale Yapı Kasrı Lena Sancaktepe

Sancaktepe Metrosunun yanı başında hayata geçirilen Kasr-ı Lena Sancaktepe'de büyüklükleri 117 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 220 konut bulunuyor..

Hidiv Kasrı mahkeme kararı ile İBB mülkiyetinde kaldı!

İBB, Hidiv Kasrı hakkında Vakıflar adına tescil hükmü veren ilk derece mahkemesi kararı için istinaf başvurusu yaptı. Yapılan bu istinaf başvurusu sonrasında, istinaf ilk derece mahkemesinin kararını bozarak İBB’nin başvurusunu kabul ettiğini açıkladı.

1952 yılında Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş!

1952 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Beykoz Kasrı'nın Prevantoryum yapılmasına karar verilmiş.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hıdiv Kasrı için devrede!

İstanbul'un birinci grup tescilli yapıları arasında yer alan Hıdiv Kasrı'ndaki tünel kazısıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi binanın orijinal durumuna getirilmesini istedi.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Çengelköy Kasr-ı Âlâ'nın lansmanı yapıldı!

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Arven Yapı'da yüzde 20 peşinatla 120 ay vade imkanı!

Yıkın tarihte Arven 1071, Arven Konak, Kasr-ı Arven, Kasr-ı Sümer gibi projeleri vatandaşların beğenisine sunan ARVEN Yapı, şimdi de yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz oranı ve 120 ay vade imkanlarını da halka sunuyor.

Ale Yapı Bodrum'da yeni projelere hazırlanıyor!

Bir Bodrum markası olan Ale Yapı, verdiği taahhütleri zamanında yerine getirerek oluşturduğu kalite ve güvenle, tüm projelerini henüz başlamadan satmayı başarıyor.

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Durmuş Ali Yaşar Alimoğlu, Cevdet Yılmaz, Abdurrahman Furtun ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Kasrı için restorasyon talebi!

2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Bahçelievler Belediyesi'ne kütüphane olarak tahsis edilen tarihî Siyavuşpaşa Kasrı'nın bakımsız hali yürek burkuyor. 2009'da restore edileceği açıklanan 444 yıllık yapı için restorasyon bekleniyor...

Şale Yapı Kasrı Lena Sancaktepe Haberi

Şale Yapı Kasrı Lena Sancaktepe

Kasr-ı Lena projesi, Şale Yapı imzası ile İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Sancaktepe Metrosunun yanı başında yükselen Kasr-ı Lena 13 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Toplam 220 konutun yer aldığı Kasr-ı Lena Sancaktepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin alanları 117 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Her aile için farklı ihtiyaçları hedef alan 3 ana konsept sunan Kasrı Lena'da, 2+1 daireler için 1 adet, 3+1 ve 4+1 daireler için 2 adet kapalı otopark alanları yer alıyor.

Projenin sosyal alanları arasında 2 adet bay bayan ayrı kapalı havuz, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, çok amaçlı açık hava spor alanları, fitness, sauna, kafe ve restaurant, hobi ve oyun odaları, trekking yolu, dinlenme locaları mevcut.

Satışların başladığı Kasr-ı Lena Sancaktepe'de metrekare fiyatları 6 bin...