23 / 07 / 2024

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Saker tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Artaş Grubu halka arza hazırlanıyor: Kira gelirlerini temettü olarak dağıtacak!

Artaş Grubu, ekim ayı sonunda hayata geçireceği Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Borsa İstanbul’da halka arza hazırlanıyor. İşte detaylar...

İzmir’de sanayiciler rotayı gayrimenkule çevirdi: İGG projelerinin değeri 1.2 milyar dolar oldu!

İzmir Girişim Grubu Gayrimenkul ve Sportif Hizmetler, gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçirmeye başladı. Cenk Karace, İGG’nin Türkiye’de en çok ortağı olan grup haline geldiğine dikkat çekti. 

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Yabancıya vatandaşlıkta gayrimenkul limiti değişti! Düzenleme sektörü nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul yoluyla vatandaşlık bedeli 400 bin dolara yükselirken, satışlarda hafifi düşüş olduğu belirtiliyor. Diğer taraftan Rusya gibi yeni pazarların devreye girmesiyle satışlarda artışlar ve daha nitelikli yatırımcı grubu bekleniyor... 

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

Pandemi gayrimenkul sektörünün beklentilerini nasıl etkiledi?

ANBA Yayın Grubu genel yayın yönetmeni Mahmut Kılınç, 2020 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte Kılınç'ın o değerlendirmesi...

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Saker tarafından kuruldu.

Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Salehi Grubu Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; ŞEHREMİNİ MAH.AHMET VEKİFPAŞA CAD.FÜSUN PALAS APT.NO.8/1...