05 / 05 / 2024

Salih Çimen

Salih Çimen

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Salih Çimen Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Salih Tatlıcı'nın mirasında bilirkişi krizi!

Gayrimenkul kralı olarak anılan merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında şimdi de bilirkişi krizi yaşanıyor...

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Salih Tatlıcı'nın miras davası işlemleri 2018'de bitecek!

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona geliniyor. 

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras kavgasında sona gelindi!

Yaptığı işlerle 20 yılda Türkiye'nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasına girmeyi başaran iş adamı Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona gelindi...

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Salih Çimen Haberi

Salih Çimen

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Salih Çimen Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Güler Sokak, Defne Apartmanı,...