16 / 05 / 2024

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri adres

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri adres

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Sağlam tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta rezerv alanda kalan sağlam binalar da yıkılacak!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehir merkezinin yeniden tasarlandığına, rezerv alan içinde kalan binaların sağlam bile olsa yıkılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri adres Haberi

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri adres


Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Sağlam tarafından kuruldu.


Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...