07 / 07 / 2024

Salih Yurduseven biyografi

Salih Yurduseven biyografi

Ankara İç Mimarlık Proje Müdürü Salih Yurduseven kimdir? Salih Yurduseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Yurduseven, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta hizmet veriyor?

Salih Cora'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi...

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Berhem Salih: Bizler şimdi yeniden imar üzerine çalışıyoruz!

Irak'ın teröre karşı büyük zaferler elde ettiğini söyleyen Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih "Bizler şimdi yeniden imar üzerine çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

İzmir'in Konak ilçesinde Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılan ve inşaatı süren Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Cami inşaatı sırasında 60 bin metreküp beton, 10 bin ton da demir kullanıldı. 

Salih Sağında Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görevinden istifa etti. Kuyumcukent Gayrimenkul KAP'ta açıklama yayınladı...

Salih Bayraktar: Sarıyerliler tapularına kavuşacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer için planladığı projeleri anlattı. Bayraktar "Sarıyer’in en önemli 5 sorunu sağlık, mülkiyet, imar, ulaşım ve gençlik" dedi.

Salih Sağında: Gurbetçilerimizi karlı yatırıma davet ettik!

Kuyaş Genel Müdürü Yüksek Mimar Salih Sağında, "EK ve BRK İş Ortaklığı olarak İstanbul’un manevi iklimini yaşatan Eyüpsultan’da Baharyaka projemizi gurbetçilerimizle buluşturduk. Fuarda birçok Avrupalı vatandaşlarımızla bir araya geldik" dedi...

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Salih Yurduseven biyografi Haberi

Salih Yurduseven biyografi

Salih Yurduseven kimdir?

Salih Yurduseven'in mimari ve içmimari tasarım-proje-uygulama aşamalarının her noktasında 15 yılı aşkın mesleki tecrübesi bulunmaktadır. 


Türkiye’ nin hemen hemen her ilinde ve yurtdışında Kazakistan, Rusya, Polonya, Gürcistan, Ukrayna ve Irak ülkelerinde otel, ofis, alışveriş merkezi, kamu binaları ve özel konut gibi marka projelerde görev almış olup ofis kompleksleri ve çoklu yaşam alanları konusunda uzmanlığı bulunmaktadır. 


Ankara İç Mimarlık’ ta Proje Müdürü olarak görev almaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan Ankara İç Mimarlık, 2009...