30 / 04 / 2024

Salihli peyzaj çalışmaları

Salihli peyzaj çalışmaları

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

İzmir-Afyonkarahisar-Ankara YHT projesinde kazı çalışmaları başladı!

Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli kesiminde kazı çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı.

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Ankara-İzmir hızlı tren çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Ankara-İzmir hızlı tren demiryolu hattının Polatlı-Afyonkarahisar ve Uşak-Salihli kesimlerinin çalışmalarına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Salihli'de modern pazaryeri çalışmaları başladı!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve ihalesi yapılan Modern Pazaryeri için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat çalışmaları 19 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak.

TOKİ Sur'da peyzaj çalışmalarına devam ediyor!

TOKİ, "tarihin taşlarla yazıldığı kent" olarak bilinen Diyarbakır'ın Sur ilçesini yapacağı peyzaj çalışmasıyla yeşille buluşturacak.

Düzce Antik Tiyatro'da düzenleme çalışmaları başladı!

Konuralp’in tarihi alanlarında yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında “Antik Tiyatro”da da peyzaj düzenlemelerine başlandı.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Manisa Kula'da peyzaj çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, birçok mahallesinde peyzaj çalışması başlattı. Konuyla ilgili Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde harabe görünümündeki yolları yeniledik''dedi.

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Manisa Salihli'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Başlıoğlu Mahallesinde döşediği kanalizasyon hattı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Salihli peyzaj çalışmaları Haberi

Salihli peyzaj çalışmaları

Manisa Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gökeyüp Mahallesine çocuk oyun grubu kazandırıldı. Çocuk oyun grubunun bulunduğu alanda tesviye çalışması yaparak kum havuzu oluşturan ekipler, parkın etrafını istimlak duvarı ve demir korkuluklarla çevirerek çocukların güvenli bir ortamda oyun parkından faydalanmasını sağladı. Pazar pazarına ağaç dikildi Organize Sanayi Bölgesinde 200 metrekarelik alanda çim ekme çalışması yapan ekipler, belirli alanlara farklı desenlerde çiçek parterleri oluşturarak estetik bir görünüm kazandırdı. Atatürk Caddesinde kurulan Pazar pazarı çevresine 17 adet zakkum ve 13 adet alev ağacı dikimini tamamlayan ekipler, yeni Kamyon garajında ise ağaç ve çok yıllık bitkiler dikerek peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi. Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletilerek taş döşeme işlemi yapıldı. Ayrıca çocuk oyun grubunun bulunduğu alana 135 metrekare kauçuk...