29 / 04 / 2024

Salone Int. Del Mobile Fuarı ndesign

Salone Int. Del Mobile Fuarı ndesign

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

Ndesign Mobilya, Milano Mobilya Fuarı İsaloni’de sergilendi!

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Ndesing, 2015 için hazırladığı yeni koleksiyonuyla İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleşen Salone Int. Del Mobile Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İtalya’nın dev kuruluşu 2 Türk şirketini birden satın alacak!

Türkiye, denizcilik alanında önemli yatırımlar, satın almalar ve ortaklıklara sahne olmaya başladı. Bu zincire son katılan ise İtalyan devi Savino Del Bene S.p.A. ve bağlı iştiraki SDB Benelux S.A. oldu.

Int Metal Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Int Metal Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abüsselam Geçmez ve Vıctor Rıvera ortaklığında kuruldu.

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Samı Guessab tarafından kuruldu.

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Marzieh Eslamı ve Parham Nafar ortaklığında kuruldu.

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdulfatah Noor, Mojtaba Noor ve Mostafa Noor ortaklığında kuruldu.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bogdan-Marıus Ilıe, Doına D. Dragan ve Eray Özdal ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

Mersin Metrosu'nun ihale süreci tamamlandı!

Mersin halkının uzun zamandır beklediği metro projesinde ihale süreci tamamlandı. İhalenin kazananı Dillingham Cont. Int. Inc + Kiska- Kom İnş. A.Ş. . oldu. 

Salone Int. Del Mobile Fuarı ndesign Haberi

Salone Int. Del Mobile Fuarı ndesign

Fuarla eş zamanlı Milano'da düzenlenen Mobilya Tasarım Haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor. Kentin içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı. Türk katılımcı ilgisi SALONE Internazionale del Mobile fuarında son yıllarda Türk firmaların katılımcı sıfatıyla yer almaları ilgi ile karşılandı. 


İtalyan mobilyacıların 1961 yılında ürünlerini sergilemek üzere başlattıkları Salone Internazionale del Mobile fuarı kısa bir süre içerisinde dünyanın en önemli Mobilya Fuarı konumuna ulaştı. Diğer adıyla İ Saloni, günümüz mobilya sektöründe, estetiğin, konforun, yenilikçiliğin, kısacası en güncel trendlerin buluşma noktası olarak görülmektedir. 1961 yılından beri her Nisan ayında gerçekleştirilen ekinliğe uluslararası camiadan büyük ilgi görüyor. 


160 ülkeden 360 bin ziyaretçi 


Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor. Fuara bu yıl, kalite ve tasarımları ile...