02 / 05 / 2024

samandağda kaç yapıya ruhsat verildi

samandağda kaç yapıya ruhsat verildi

Samandağ belediyesi birim müdürleri toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı.Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce ve Emlak İstimlak Müdürü Güral Tum birimlerinin hizmetlerini slayt eşliğinde sundular.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Carrefoursa'da beyaz eşya ürünlerinde yüzde 35'e varan indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da beyaz eşya ürünleri yüzde 35'e varan oranlarla indirime girdi. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar, kaç TL oldu? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerine hafta sonu indirimi! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünlerine yüzde 20 indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerinin fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ethereum’da sert düşüş yaşandı!

Bitcoin'den sonra ikinci büyük para birimi olan Ethereum'da sert düşüş yaşadı. Diğer kripto para birimleri de düşüş trendine girdi.

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

İstanbul'da riskli yapı olarak tespiti yapılan 62 bin 719 bina yıkıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2012-2020 arasında İstanbul'da riskli yapı olarak tespiti yapılan 73 bin 323 binadan 62 bin 719'u yıkılmıştır" dedi.

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

samandağda kaç yapıya ruhsat verildi Haberi

samandağda kaç yapıya ruhsat verildi

Samandağ belediyesi birim müdürleri toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız katıldı.Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce ve Emlak İstimlak Müdürü Güral Tum birimlerinin hizmetlerini slayt eşliğinde sundular.


Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce Çalışma Raporunu sundu


Ruhsat ve Denetim Müdürü Ali Yüce: “2014 yılında toplam 486 adet ruhsat yenilenmiş, 225 adet yeni ruhsat verilmiştir. 2015 yılında toplam 844 adet ruhsat yenilenmiş 500 adet yeni 1424 adet ruhsat verilmiştir. Şu an olgu programımızda olgu programımızda 2318 adet aktif mükellef bulunmaktadır. Zabıta Müdürlüğü ile yaptığımız çalışmalar sonucu İlçemiz sınırları içerisinde ruhsatlandırma işlemlerimiz sürmektedir. Bu dönemde yapılan başvurular içerisinde 135 adet işyerine çeşitli sebeplerle ruhsat verilmemiştir. Söz konusu dönemlerde toplam 85 adet hafta sonu ve tatil günlerinde çalışma izin ruhsatı verilmiştir.”ifadelerinde bulundu.


Emlak...