01 / 06 / 2024

Samandağdaki prefabrik kulübeler ihale ediliyor

Samandağdaki prefabrik kulübeler ihale ediliyor

Hatay Samandağ Belediyesi'nin deniz sahiline yaptırdığı prefabrik kulübelerin kullanıma hazır hale getirildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, kulübelerin ihale yöntemiyle kiralanacağını, ihalenin 16 Kasım'da yapılacağını duyurdu.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki evi!

Sunucu Tanem Sivar, eşi Edhem Dirvana ve oğulları Süleyman ile yılın 6 ayını Marmaris-Bozburun’daki Yat Kulübü’ne ait otelin içinde bulunan dört odanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş olan iki yatak odalı evde geçiriyor...

Dorçe Prefabrik Yapı, Katar’daki Kovid-19 Karantina Hastanesi'ni tamamladı!

Yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş., Katar'da 4 bin hasta kapasiteli Prefabrik  "Kovid-19 Karantina Hastanesi"ni tamamladı.

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Amsterdam’da bekçi kulübeleri otel oldu!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki kulübelerde eskiden köprülerin açılır kanatlarını kontrol eden bekçiler konaklıyordu. Amsterdam Belediyesi turist çekmek amacıyla kulübeleri otele dönüştürdü.

Hatay Samandağ'daki yıkıma tepki!

Hatay Samandağ'da kıyı şeridinde bulunan hazine arazilerinde başlayan yıkım tepkilere neden oldu.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 

Samandağdaki prefabrik kulübeler ihale ediliyor Haberi

Samandağdaki prefabrik kulübeler ihale ediliyor

Hatay Samandağ Belediyesi'nin deniz sahiline yaptırdığı prefabrik kulübelerin kullanıma hazır hale getirildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, kulübelerin ihale yöntemiyle kiralanacağını, ihalenin 16 Kasım günü saat 10.00'da, Belediye Binası'nda yapılacağını duyurdu. Deniz Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nden Kapısuyu Mahallesi Çevlik mevkiine kadarki güzergah üzerinde bulunan sıralı prefabrik yapılar için ihaleye katılacak vatandaşların, Samandağ Belediye Emlak İstimlak Birimi'ne başvurmaları gerekiyor.



Antakya...