16 / 05 / 2024

Samet 2 Teknik Hırdavat iletişim

Samet 2 Teknik Hırdavat iletişim

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

Regal BM 210 2 programlı bulaşık makinesi satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşya sektöründe rüştünü ispat eden Regal, büyük ses getirecek bir bulaşık makinesini görücüye çıkardı. BM 210 2 programlı bulaşık makinesini üreten Regal, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünü cazip fiyatla piyasaya sundu.

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gerz tarafından kuruldu.

Vivo X Fold 2 özellikleri gizli çekmeceden çıktı!

Vivo, çalışmalarını tamamlayarak yeni katlanabilir telefon modeli Vivo X Fold 2'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Vivo X Fold 2'nin teknik özellikleri ise sızdırıldı.

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'd 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Saim Bircan tarafından kuruldu.

Bosch Serie 2 Üstten Donduruculu Buzdolabı 11.790 TL! Özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 2 Üstten Donduruculu Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor. Peki, Bosch Serie 2 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar ve teknik özellikleri neler? İşte merak edilen det

Samsung, Galaxy M54 5G teknik özellikleri açıklandı! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung'un yakında duyuracağı ve orta sınıfını çeşitlendireceği Galaxy M54 5G'nin teknik özellikleri belli oldu! Detaylar için tıklayınız...

Bosch Serie 2 Alttan Donduruculu Buzdolabı 17.530 TL! Özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 2 Alttan Donduruculu Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor. Peki, Bosch Serie 2 Alttan Donduruculu Buzdolabı ne kadar ve teknik özellikleri neler? İşte merak edilen detaylar...

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan İpekci tarafından kuruldu.

Seba Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sert  ve Serhat Balcı tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat iletişim Haberi

Samet 2 Teknik Hırdavat iletişim

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:HIRDAVAT a. Her türlü madeni eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. c. Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak. e. Şirket her türlü madeni halka, kanca, zincir, civata, vida, somun, rondela cinsinden her türlü bağlantı elemanlarının imalatı, alım satımı,...