29 / 04 / 2024

Sami Soydam Sandalcık Barajı

Sami Soydam Sandalcık Barajı

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Denizli ilinde kurulacak olan 127,8 MWm / 124 MWe kurulu güce sahip Sami Soydam Sandalcık Barajı HES üretim lisansı iptal edildi

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Milim Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milim Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ebubekir Daltaban ve Sami Daltaban ortaklığında kuruldu.

Sasa Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ateş tarafından kuruldu.

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar, Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Sami Aktaş ortaklığında kuruldu.

Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kemerburgaz'a taşındı!

Sabah köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugün kaleme aldığı yazısında Sami Kiresepi ve Rachel Araz'ın Kemerburgaz'daki yeni evlerini taşıdığını kaleme aldı. 

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Emerald Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Sami Karakoç tarafından kuruldu.

Sami Soydam Sandalcık Barajı Haberi

Sami Soydam Sandalcık Barajı


ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


26 Temmuz 2012 tarihli Resmi Gazetede yer alan ilana istinaden, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 07/06/2012 tarih ve 3870/3 sayılı Kurul Kararı ile, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Denizli ilinde kurulacak olan 127,8 MWm / 124 MWe kurulu güce sahip Sami Soydam Sandalcık Barajı HES üretim lisansı iptal edilerek, 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca, 07/06/2012 tarihinden itibaren 44 yıl 13 gün süreyle üretim faaliyeti göstermek üzere Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin % 99,99'una sahip olduğu Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim A.Ş.'ye...