04 / 05 / 2024

Sami Yılmaztürk

Sami Yılmaztürk

Bir süredir kanser tedavisi gören TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi eski Başkanı Yılmaztürk vefat etti.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz Yılmaztürk, Canser Yılmaztürk, Orhan Taner Yılmaztürk, Tanser Yılmaztürk ortaklığında kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Mihra Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihra Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 0bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz ve Meftun Yücetürk ortaklığında kuruldu.

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edileceğini açıkladığı millet bahçelerinden biri de Güngören'de yapılacak.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

İnist İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İnist İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Sami Yılmaztürk Haberi

Sami Yılmaztürk

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi eski Başkanı C. Sami Yılmaztürk vefat etti.

58 yaşındaki Sami Yılmaztürk bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Hürriyet'teki habere göre, iki dönemdir Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı olarak görev yapan Yılmaztürk, bugün Karaköy’deki Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde düzenlenecek törenin ardından Karacaahmet mezarlığında ikindi namazını müteakip defnedilecek.

Mimarlar Odası’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Eski Başkanı Cemal Sami Yılmaztürk 07 Mart 2018 (bugün) hayatını kaybetmiştir. Meslektaşımıza, ailesine, tüm yakınlarına ve mimarlık camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

TMMOB İstanbul Kent Şube’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, "Mimarlar Odası İstanbul Şube başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren, TMMOB örgütlülüğüne ve ülkemizin eşitlik, özgürlük, demokrasi mücadelesine büyük...