15 / 05 / 2024

Samsun Alaçam içmesuyu yatırımları

Samsun Alaçam içmesuyu yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Alaçam ilçesinin kırsal kesimindeki 7 mahallenin içme suyu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

İstanbul'dan 'Daha iyi konut ve yaşam' için göç katlandı! 5 senede 2,2 milyon kişi megakentten göç etti! 

Resmi verilere göre son 5 senede 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer kentlere göç etti. En büyük göç nedenlerinden biri de “daha iyi konut ve yaşam koşulları” oldu. İşte ayrıntılar...

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Alaçam Belediyesi'nden 5.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek...

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun'daki gayrimenkulü 43 bin 500 TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun Alaçam'daki 76 metrekarelik gayrimenkulü 43 bin 500 TL bedelle sattı... 

Büyükyalı İstanbul iyi bir yaşam için yemek kitabı hazırladı!

“İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan  Büyükyalı İstanbul, sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Alaçam Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 5 Nisan'da yapılacak..

Samsun Alaçam içmesuyu yatırımları Haberi

Samsun Alaçam içmesuyu yatırımları


Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Alaçam ilçesinin kırsal kesimindeki 7 mahallenin içme suyu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını söyledi.


Alaçam Kızlan İçme Suyu İnşaatı Projesi’nin 5 milyon 400 bin TL’ye mal olacağını belirten Kamil Demircioğlu, “Proje tamamlandığında, Kızlan Merkez Mahallesi, Gökçe Ağaç, Tepe Bölmesi, Vicikler, Umutlu, Ali Dede Bölmesi ve Köse Köy Mahalleleri içme suyuna kavuşacak” dedi.

Projeye 5 ay önce başladıklarını kaydeden Demircioğlu, “Kırsal bölgede yaşayan vatandaşlarımızı içme suyuna kavuşturmak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. SASKİ’de uzun yıllar İçme Suyu Dairesi Başkanlığı görevini yaptığım için susuzluğun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. SASKİ olarak tek hedefimiz, susuzluk çeken kırsal yerleşim bölgelerinde içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız” diye konuştu.

Projeyi 2017...