06 / 05 / 2024

Samsun Alaçam projeleri

Samsun Alaçam projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Alaçam'da "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu. Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkacak.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Eston Şehir Koru’da yaşam başladı!

Değeri her geçen gün artan Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’nun ilk etabında yaşam başladı

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

Samsun Alaçam projeleri Haberi

Samsun Alaçam projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Mübadele döneminden kalan 93 tescilli eserin bulunduğu Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkarmak ve ilçeyi geleceğe taşımak için bir projemiz var. Bunun ilk ve önemli aşamalarından biri olan yatırım programına alınması ve projelendirmesini tamamladık." dedi.


Karaaslan, Samsun'un Alaçam ilçesinde "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu.


Türkiye'de özellikle son yıllarda kültürel varlıkların korunması ve geleceğe taşınmasıyla ilgili çok önemli çalışmaların hayata geçirildiğini dile getiren Karaaslan, bu kapsamda Samsun'da da yaptıkları önemli işler olduğunu söyledi.


Gelecek dönemde bu çalışmalara birini daha ekleyeceklerini belirten Karaaslan, "Mübadele döneminden kalan 93 tescilli eserin bulunduğu Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkarmak ve ilçeyi geleceğe taşımak için bir projemiz var. Bunun ilk ve önemli aşamalarından biri olan yatırım...