07 / 05 / 2024

Samsun Alaçam sokak yenileme

Samsun Alaçam sokak yenileme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Alaçam'da "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu. Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkacak.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Samsun'da toprak kayması nedeniyle evin bahçesinde yarıklar oluştu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde toprak kaymasının yaşandığı sokak trafiğe kapatıldı, bir evin çevresi ve bahçesinde de yarıklar meydana geldi.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

Samsun Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi kamulaştırılacak!

Samsun'da bulunan Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Katlı yaşamın ilk yerleşkesi olarak bilinen alanın kamulaştırılması amaçlanıyor.

Samsun'da apartmanın altından sokak geçiyor! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde 5 katlı bir apartmanın altından sokak geçiyor. Sokağı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.

Samsun Alaçam sokak yenileme Haberi

Samsun Alaçam sokak yenileme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Mübadele döneminden kalan 93 tescilli eserin bulunduğu Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkarmak ve ilçeyi geleceğe taşımak için bir projemiz var. Bunun ilk ve önemli aşamalarından biri olan yatırım programına alınması ve projelendirmesini tamamladık." dedi.


Karaaslan, Samsun'un Alaçam ilçesinde "Alaçam Sokakları Sağlıklaştırması ve İyileştirmesi Projesi" ile ilgili incelemelerde bulundu.


Türkiye'de özellikle son yıllarda kültürel varlıkların korunması ve geleceğe taşınmasıyla ilgili çok önemli çalışmaların hayata geçirildiğini dile getiren Karaaslan, bu kapsamda Samsun'da da yaptıkları önemli işler olduğunu söyledi.


Gelecek dönemde bu çalışmalara birini daha ekleyeceklerini belirten Karaaslan, "Mübadele döneminden kalan 93 tescilli eserin bulunduğu Alaçam'da tarihi dokuyu ön plana çıkarmak ve ilçeyi geleceğe taşımak için bir projemiz var. Bunun ilk ve önemli aşamalarından biri olan yatırım...