07 / 05 / 2024

samsun Çınarlık Tatil Köyü

samsun Çınarlık Tatil Köyü

Samsun’da turizmi canlandırmak için her fırsatı değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy sınırlarında bulunan Costal’da tatil köyü inşa edecek.

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Samsun Hükümet Konağı 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Avrasya GYO, İlkadım Otogarı'nın kira sözleşmesini Avrasya Terminal'e devretti!

Avrasya GYO'nun Samsun ili Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.'nin tarafına ulaşan talebi doğrultusunda kira sözleşmesinin 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye devrine karar verildi.

Marmara Adası sakinleri mera alanlarının kiralanmasına isyan etti!

Balıkesir’e bağlı Marmara Adası’nın Çınarlı Köyü’nde yaklaşık 65 yıldır hayvancılık yapan Hacı Remzi Kavran mera alanlarının kiralanmasına isyan etti...

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Samsun Milli Emlak'ın ihaleleri için açılan soruşturma mecliste!

Samsun Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün ihaleleri ile ilgili yapılan bir soruşturma meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

samsun Çınarlık Tatil Köyü Haberi

samsun Çınarlık Tatil Köyü

Yerli ve yabancı turistlerin şehir stresinden uzakta bir tatil geçirmelerine imkan sağlayacak ve Samsun’un tanıtımına katkı verecek olan “Çınarlık Tatil Köyü”, 53 bin metrekare alan içerisine inşa edilecek.


Bölgede bulunan kaçak yapıların yıkılarak tatil köyü yapılması çalışmalarına başlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Coşkun Öncel, “İlimizde turizmin gelişmesi, yerli ve yabancı turistlerin şehrimize çekilmesi için birçok ilçemizde turizm odaklı projeler gerçekleştiriyoruz. Turistik tesislerin arttırılması için yaptığımız projeler içinde yer alan Çınarlık Tatil Köyü projemiz de onlardan birisidir. Burada Samsun’a yakışacak bir tesis kuracağız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Adı tatil köyü olunca sadece yaz aylarında kullanılacağı düşünülüyor. Biz burayı kış aylarında da rehabilitasyon merkezi olarak vatandaşların hizmetine açacağız. Bu yüzden sadece yaz aylarında kullanılacak sezonluk bir yatırım olmayacak. Proje hayata...