14 / 05 / 2024

samsun Doğa Eğitim Merkezi

samsun Doğa Eğitim Merkezi

Mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda bulunan 12.9 hektarlık alanı, yapılan protokol ile 5 yıllığına kiralayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda ‘Doğa Eğitim Merkezi’ oluşturacak

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine yeni poliklinik binası inşa edildi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine 37 milyon lira yatırımla 95 poliklinik ve 56 destek ünitesine sahip yeni poliklinik binası inşa edildi. 

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın planladığı ve hayata geçirdiği Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası açılış töreninde, Türkiye'ye kazandırılan sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diledi.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nisan 2016'da açılacak!

Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Erbaycu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bin 500 kişilik Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin nisan ayı başında açılacağını söyledi

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Kırıkkale'deki Doğa Eğitim Merkezi inşaatında son durum!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ettiği bildirildi.

Samsun'a Doğa Eğitim Merkezi kuruluyor!

Mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda bulunan 12.9 hektarlık alanı, yapılan protokol ile 5 yıllığına kiralayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda ‘Doğa Eğitim Merkezi’ oluşturacak

samsun Doğa Eğitim Merkezi Haberi

samsun Doğa Eğitim Merkezi


Kızılırmak Deltası içerisinde ada olarak da bilinen ve mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde bulunan 12.9 hektarlık alanı, yapılan protokol ile 5 yıllığına kiralayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda ‘Doğa Eğitim Merkezi’ oluşturacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, söz konusu alanın doğusunda Balık Gölü, Batısında Gıcı Gölü, Güney Doğusunda Tatlı Gölü ile sınırlandırılmış adeta bir ada konumunda olduğunu belirterek, “Kızılırmak Deltası içerisindeki yaklaşık 12.9 hektarlık bu alanda doğa eğitim merkezi, gözlem kuleleri, güvenlik birimleri, temel gereksinimlerin karşılanmasına yönelik doğaya uyumlu sosyal ve teknik altyapı birimleri oluşturmayı planladık. Ayrıca, bölgenin kontrol altına alınabilmesi amacıyla güvenlik noktaları oluşturulacak, bölgenin tanıtımı ve korunması için doğa eğitim programları ve gözlem...