03 / 05 / 2024

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi. Yavuz, "Burada da 560 tutuklu hükümlü barındırılacak" şeklinde konuştu.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 202

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine yeni poliklinik binası inşa edildi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine 37 milyon lira yatırımla 95 poliklinik ve 56 destek ünitesine sahip yeni poliklinik binası inşa edildi. 

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Samsun'daki 5 parsel 4.7 milyon TL'ye Çatkaya Gayrimenkul'e satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Samsun ili, Bafra İlçesi, Elifli Mahallesi'ndeki 5 parsel 4.7 milyon TL'ye Çatkaya Gayrimenkul'e satıldı...

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Samsun'da imar barışından 63 milyon lira toplandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren imar barışı uygulamasına Samsun'dan yoğun talep geldi. Bölgede yapılan 108 bin 241 bin başvuru tahsilatının, 63 milyon lirayı aştığı açıklandı.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

3. Havalimanı'nda uçaklara lüks araçlar eşlik edecek!

29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda uçaklara BMW İ8 tipi modellerin de aralarında olduğu araçlar eşlik edecek.

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanlığı Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe'de yer alan Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi Haberi

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yavuz, cezaevinin yüzde 95'inin tamamlandığını açıkladı.


2012'de ihalesi yapılan ve geçtiğimiz yıl Adalet Bakanlığı na teslim edilmesi planlanan Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin  son durumuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bilgi verdi.


İlkadım İlçesi Çatkaya Mahallesi'nde yapımı devam eden cezaevinin kapasitesi yüzde 100 oranının üzerine çıkarıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, "Fakat bu da yeterli gelmiyor. Yeni cezaevinin ise yapılan protokole göre geçtiğimiz yıl haziran ayında inşaatın bitmesi gerekliydi. Burayı TOKİ kendisi yapmıyor, bir taşeron üzerinden ihale edildi. Bizim dışımızda gerçekleşen bir durum. Taşeron belirtilen süre içerisinde bitirmeyince sözleşmenin feshi yoluna gittik. Müteahhit içeride bulunan teminatı üzerinden anlaşma yoluyla işi başka bir müteahhite...