18 / 05 / 2024

samsun fener plajındaki otel

samsun fener plajındaki otel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti...

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Heybeliada Asaf Plajı'ndaki izinsiz yapılaşma durduruldu!

Doğal sit alanı olan Heybeliada’da Asaf Plajı’na beton dökülerek denizin doldurulduğu öğrenildi. 50 ton beton dökülen Asaf Plajı’ndaki çalışmalar durdurulurken mesire alanını kiralayan şirketten geri adım atıldı...

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Samsun'da dere yatağındaki binalar yıkılacak! 

Samsun'da dere yataklarına inşa edilen 300'e yakın konut tespit edildi. Bakanlıktan gelen 10 kişilik ekiple birlikte ilde incelemeler yapıldı. 

Samsun'da 300 ev yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, dere yatakları kenarındaki 300 evin yıkılıp başka alanlara taşınacağını açıkladı.

Samsun'da dere yatağındaki 300 ev taşınacak!

Trabzon, Samsun, Ordu, Rize, Giresun ve Artvin illerini kapsayan 15 maddelik ‘Karadeniz Bölgesi İklim Değişikliği Eylem Planı kapsamında Samsun'da dere yatağında bulunan 300 ev taşınacak.

samsun fener plajındaki otel Haberi

samsun fener plajındaki otel


MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti. Günaydın, "Duyumlarımıza göre otel inşaatı bittikten sonra plaja halkımızın alınmayacağıdır." şeklinde konuştu.


Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Günaydın, Samsun-Atakum yolu üzerinde yükselen bir otel inşaatı çalışmasına dikkat çekti. "Buraya nasıl imar aldığı hala soru işaretleriyle dolu olan bir otel inşa edilmekte." diyen Günaydın, inşaatın yanında tüm halka açık olan Fener plajı bulunduğunu, otel inşaatının bitiminden sonra plajın otele devredileceği bilgisini aldıklarını söyledi.


"Diğer bir konuysa yine binlerce gencimizi ilgilendiriyor. Bildiğiniz gibi Samsunsporumuzun kullanımında olan şehir stadımız yıkılacak. Burada birçok amatör kulüp bulunmakta ve gençlerimiz buralarda spor yapmakta." diyen Dr. Günaydın, sözlerine şöyle devam etti: "Ben projelerim arasına...