15 / 05 / 2024

Samsun havaalanı özel kesime açılıyor

Samsun havaalanı özel kesime açılıyor

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havaalanlarında dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını belirterek, birçok havaalantn daha işletme hakkının devriyle özel sektöre açılacağını belirtti.

Samsun Zeytinlik'teki kentsel dönüşüme halktan destek!

Samsun İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi sakinleri, 2020 yılında başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bölgenin çok daha güzel hale geleceğini ifade etti...

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Avrasya GYO Çarşamba'daki okul binasını Özel İkra Eğitim'e kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve Samsun Çarşamba'da yer alan okul binasının Özel İkra Eğitim Ltd.Şti.'ye aylık 100 bin TL+KDV başlangıç bedeli ile 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi...

Samsun'da özel hastane alanı maddesi kabul edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen 'özel hastane alanı' maddesi tartışmaya neden oldu. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Pakyong Havaalanı dünyanın en güzel havaalanı olabilir mi?

Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından Pazartesi günü açılan ülkenin 100'ncü havaalanı olma özelliğine sahip olan Pakyong Havaalanı kimilerine göre aynı zamanda dünyanın en güzel havaalanı...

Çarşamba'da özel hastaneye ait ruhsat satışa çıkarıldı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2016 yılında faaliyetine ara veren özel bir tıp merkezine ait özel hastane açma ön izin belgesi ile bağlı kadrolar 6 Eylül 2017’de yeniden satışa çıkılacak...

Çin'de göçmen kuşlar için çok özel bir havaalanı inşa edilecek!

Çin göçmen kuşlar için çok özel bir havaalanı inşa edecek. Lingang kuş cennetinden ilk görseller belirlendi.

Samsun'da 997 proje yürütülüyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aralık 2016 itibariyle il genelinde genel ve özel bütçeli kuruluşlar ile belediyelere ait toplam 997 projenin bulunduğunu söyledi.

Samsun Büyükşehir'den 750 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin beton yol imalatındaki başarısı, Türkiye’de büyük ses getirdi. Ülkedeki tüm belediyeler ve özel idareler, Milli Mücadele Şehri’nin köylerindeki beton yolları konuşuyor.

Samsun Çarşamba Özel Eğitim Okulu 2017'de tamam!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Belediyemizin öz kaynaklarıyla yapımına başladığımız Çarşamba Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu 2017 yılı içersinde tamamlayacağız.” dedi.

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Havaalanı kapatılacak mı?

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Aşkabat Uluslararası Havaalanı'nda şilte gabion ve geotekstil kullanıldı!

Türkmenistan’ın hızla artan yerli ve yabancı yolcu trafiğine cevap verebilmek için mevcut havaalanı tesislerinin yerine inşa edilen Aşkabat Uluslararası Havaalanı’nın drenaj kanallarında çok özel bir proje gerçekleştirildi.

Samsun havaalanı özel kesime açılıyor Haberi

Samsun havaalanı özel kesime açılıyor

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, "Samsun havaalanımız işletme hakkının devriyle özel kesime açılacak." dedi Ulaştırma. Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havaalanlarında dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını belirterek, birçok havaalantn daha işletme hakkının devriyle özel sektöre açılacağını belirtti, işletmeleri özelleştirilecek havaalanları arasında Çarşamba Havalimanı da var "


ÖZEL KESİME AÇACAĞIZ


Ulaştırma. Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Dalaman Havalimanı Ön Ödeme Töreni'ne katıldı Törende açıklamalarda bulunan Bakan Elvan, dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını söyledi. Elvan, bir yılda yaklaşık 1 milyar avrodan daha fazla bir para devletin kasasına gireceğini söyledi Bundan sonraki süreçte yeni Havalimanlarının da özem sektöre açılacağını ifade eden Elvan, "Nevşehir, Samsun, İsparta ve daha birçok havaalanımız yine işletme hakkının devriyle özel...